Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΡΩΠΙ 1–1


Η κεφαλιά του Μασκλαβάνου για το 1-1

Τα Γλυκά Νερά υπερείχαν εμφανώς μέχρι την αποβολή του Δογάνη στο 72’ (για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο) και το Κορωπί δεν θα κατάφερνε να ισοφαρίσει αν δεν οπισθοχωρούσαν οι γηπεδούχοι, όταν έμειναν με 10 παίκτες...
Τα Γλυκά Νερά προηγήθηκαν στο 30' με πλασέ του Αντωνόπουλου μέσα από την περιοχή (1-0) και στο 50' ο Ματσάγγος έσωσε βέβαιο γκολ σε προσπάθεια του Κουτρομάνου, διώχνοντας πάνω στην γραμμή τέρματος την μπάλλα.
Το Κορωπί είχε σε καλή ημέρα τον Μασκλαβάνο, που έχασε 1-2 ευκαιρίες. Μετά το 60' οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά ήταν ακίνδυνοι. Αφ’ ότου όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με 10, το Κορωπί άρχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες, με τους Βλάχο (κεφαλιά άουτ), Χαρίση και Αλεξίου. Στο 84' ο Μασκλαβάνος κατάφερε με κεφαλιά (κι αφού η μπάλλα κτύπησε στο εσωτερικό του οριζοντίου δοκαριού) να ισοφαρίσει 1-1.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Γκούβας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Αρβανίτης, Δογάνης, Αντωνόπουλος, Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Μανιός (60' Θεοφάνους), Συμβουλίδης, Νάνος, Κουτρομάνος (69' Κολλάτος), Μπέντας (75' Ρέκα).
ΚΟΡΩΠΙ (Αντ. Καραούλης): Ανδριανός, Λυμπερόπουλος (88' Κορωνιάς), Πάντου, Β. Παπαδόπουλος, Σ. Αλεξίου, Ματσάγγος, Χαρίσης, Μπανάι, Μασκλαβάνος, Παπακωνσταντίνου (46' Βλάχος), Α. Αλεξίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money