Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΝΙΚΗΤΕΣ 3–1


Φάση από τον αγώνα

Μετά από ενδιαφέρον παιχνίδι, το Κρυονέρι επεβλήθη στο γήπεδό του των Νικητών με 3-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας είχε έντονες διακυμάνσεις, καθώς οι Νικητές δεν «παραδόθηκαν» ποτέ στις ορέξεις του δυνατού και πρωτοπόρου Κρυονερίου!
Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις απουσίες τους, προηγήθηκαν στο 11’ με τέρμα του Μπλέτα (κοντινό πλασέ) και οι γηπεδούχοι κουράσθηκαν στην συνέχεια για να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν την νίκη…
Μέχρι το 35’ το ματς ήταν αμφίρροπο αλλά σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι επέβαλαν την προσωπικότητά τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και ανάγκασαν τον τερματοφύλακα Παπαδογεωργάκη, να αναδείξει το ταλέντο του με τις επεμβάσεις του.
Στο β’ ημίχρονο χρειάσθηκαν μόλις 5 λεπτά παιχνιδιού (48'-53’) και σειρά αμυντικών λαθών των φιλοξενουμένων, ώστε να σημειώσουν 2 γκολ. Στο 48’ ο Δημητρίου ισοφάρισε και στο 53’ ο Μπερμπάντης έβαλε το Κρυονέρι μπροστά στο σκορ με 2-1. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν με κοντινά πλασέ.
Όμως, οι Νικητές δεν τα παράτησαν και με αρκετό πάθος κυνήγησαν την ισοφάριση. Είχαν δοκάρι στο 76' σε σουτ από 20 μέτρα του Ν. Λεμονή και 2 ακόμη σημαντικές ευκαιρίες, που απεσόβησε με εξαιρετικές επεμβάσεις ο τερματοφύλακας Ντογκοτάρι.
Τελικά, οι έμπειροι παίκτες του Κρυονερίου κατάφεραν να σημειώσουν και 3ο τέρμα στο 81' με κεφαλιά του προωθημένου Γκλιάτη και να πάρουν καθαρά την νίκη…
Διαιτητές: Πανούτσος – Σοφιάς, Βάλλας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας (82’ Ποστόλι), Γκλιάτης, Μπερμπάντης (75’ Κεφάλας), Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Δημητρίου (90’ Ζερμπίνης), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Kαραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Γεράνης, Παπαπέτρου, Ξαγοράρης, Κουλούντζος, Μηνάς (75’ Θεοχαρίδης), Γυφτέας (72’ Ν. Λεμονής), Παππάς, Αθ. Λεμονής (65’ Πανουσόπουλος), Μαλάι, Μπλέτα.
* Οι Νικητές ευχαρίστησαν το Κρυονέρι για την άψογη φιλοξενία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money