Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–0



Συνεχίζοντας το αήττητο σερί της, η Άνοιξη νίκησε γηπεδούχος 1-0 τον Παθιακάκη, που δεν έπιασε καλή απόδοση. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με στοιχεία δύναμης και μάχες στο κέντρο του γηπέδου…
Ο Παθιακάκης είχε την καλύτερη ευκαιρία στο α’ ημίχρονο, με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κατσαντώνη στο 7', που ανάγκασε τον Μουλά να κάνει δύσκολη επέμβαση για να σώσει την εστία του.
Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για ένα «γρήγορο γκολ» αλλά δεν το πέτυχαν, οπότε οι γηπεδούχοι σιγά-σιγά βγήκαν στην επίθεση και δημιούργησαν ευκαιρία στο 54' με σουτ του Κυριάκη. Ο Παθιακάκης μετά το 60' είχε δύο χαμένες ευκαιρίες με τους Αρβανιτάκη και Ασημάκη, ενώ η Άνοιξη απείλησε σε 1-2 ακόμη περιπτώσεις χωρίς επιτυχία.
Καθώς φαινόταν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, στο 85' ο Κυριάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πέτυχε το 1-0 κι έκρινε το αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Μανιώτης – Κάλλης, Πειρασμάκης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος (56' Μπουσδέκης), Γεωργούσης (85' Λαγαστής), Λυγομένος, Δαρζέντας, Χαμπέρης (65' Θεοδώρου), Ε. Αθανασόπουλος, Τραγάκης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης, Κόκα, Γιαννόπουλος, Τσίγκος (78' Φωτίκας), Αγγελίνας, Αρβανιτάκης, Κατσαντώνης (66' Ρακιτζόπουλος), Σωτηρόπουλος (85' Ράπτης), Ντρένοβα, Ασημάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money