Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1–0



Με κορυφαίους παίκτες τον σκόρερ Μουλάκη και τον τερματοφύλακα Κόλλια, ο Εθνικός νίκησε 1-0 τον ισάξιό του Σαρωνικό, σ’ ένα ντέρμπυ απ’ την αρχή μέχρι το τέλος.
Οι γηπεδούχοι στο 17’ κέρδισαν πέναλτυ (ανετράπη ο έμπειρος Μουλάκης, καθώς υπήρξε λάθος συνεννόηση Μαλατάνου-Γεσιλάι). Όμως, ο Ραζακιάς που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλλα άουτ!
Με την έναρξη του β’ μέρους (48’), ο Εθνικός πέτυχε γκολ με πλασέ του Μουλάκη (είναι το τρίτο σερί παιχνίδι που σκοράρει). Στο 60’ ο Τζάμος είχε την ευκαιρία να σημειώσει το 2-0 με δυνατό σουτ αλλά η μπάλλα κόντραρε σε αμυντικούς…
Ο Σαρωνικός βελτιώθηκε σημαντικά μετά την είσοδο του Χαρίτου (προερχόταν από τραυματισμό και ξανατραυματίσθηκε!), οπότε είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για την ισοφάριση! Στο 80', όταν ο Αλεξίου έπιασε τρομερό μακρινό σουτ αλλά ο Κόλλιας τον απογοήτευσε με εκπληκτική απόκρουση και στο 85' σε νέα προσπάθεια του Αλεξίου που και πάλι ο Κόλλιας απεσώβησε την παραβίαση της εστίας του.
Διαιτητές: Πανούτσος – Δουλγεράκης, Περδίκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας, Ανδρουτσόπουλος, Σχοινάς (50' Τζάμος), Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Κόνιαρης (70' Αλτιπαρμάκης), Καραπάνος, Ραζακιάς (87' Πιλάι), Μουλάκης, Θ. Νικηφοράκης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Ναυπλιώτης (80' Ρέβι), Γεσιλάι, Μαλατάνος, Κετέογλου, Τσιγαρίδας (65' Κοέχλερ), Δέδες, Ντίνος, Μαυροθαλασσίτης, Αλεξίου, Τσομπανάκης (70' Χαρίτος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money