Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1–2


Το 0-2 από τον Καινούργιο

Μία ακόμη νίκη –την 4η στη σειρά- πανηγύρισε ο πολύ καλός Ολυμπιακός Λαυρίου στα Γλυκά Νερά, επί της μέτριας γηπεδούχου με 2-1.
Οι Λαυριώτες ήταν καλύτεροι κι άνοιξαν το σκορ στο 21', όταν σε σέντρα του Βελετάκου, ο Λυσέας με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες καθώς οι γηπεδούχοι είχαν χάσει τον έλεγχο του κέντρου (δύο φορές με τον Τσίκλο και μία με τον Βελετάκο). Όμως, στο 71’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και πλασέ του Καινούργιου (0-2)!
Τα Γλυκά Νερά βελτιώθηκαν κάπως μετά το 65' και δημιούργησαν μερικές καλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Μείωσαν στο 78', με κεφαλιά του Μπέντα σε κτύπημα κόρνερ του Δογάνη.
Στο 86’ ο Μπουστόγιαννης είχε εντυπωσιακή προσπάθεια και σουτ που τράνταξε την συμβολή των δοκών του τέρματος του Αρβανίτη!
Δίκαιη η επιβολή του Ολυμπιακού Λαυρίου…
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μήταρης, Πολίτης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Αρβανίτης, Λάβδας (74' Μπουλούμπασης), Αντωνόπουλος (84' Κολλάτος), Γιαννούλης, Δογάνης, Βάρδας, Νάνος, Ρέκα (46' Θεοφάνους), Μουσαράι, Κουτρομάνος, Μπέντας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος): Καραγιάννης, Βασιλείου, Τσίκλος, Βαφειάδης, Μπεργιάννης, Πάνου, Κουρτάνοβιτς, Τσιάτσιος, Βελετάκος (85' Μπουτσάι), Μουστόγιαννης, Λυσέας (60' Καινούργιος).

Το 1-2 με κεφαλιά του Μπέντα (ν.11)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money