Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

B' KATHΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Προσέξτε πως εκνευρίζει ο διαιτητής τους παίκτες, που δεν μπορούν να κρατήσουν τα νεύρα τους!

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–2
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν λύσεις απέναντι στην ενισχυμένη άμυνα του Σαρωνικού. Κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο 7’ αλλά ο Τζιβίλογλου απέκρουσε. Αντίθετα ο Σαρωνικός απείλησε σε τρεις περιπτώσεις (20’, 31’, 45’) με καλύτερη την φάση του 31’ που ο Ναυπλιώτης απέτυχε να πλασάρει, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε!
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι παρουσίασαν κενά στην άμυνα, που εκμεταλλεύθηκαν αμέσως οι φιλοξενούμενοι. Στο 46’ ο Ντρενόβα δεν κατάφερε να πλασάρει τον Τζιβίλογλου, αλλά στο 51’ ο Αγγελίνας βρέθηκε αμαρκάριστος και πλάσαρε με επιτυχία τον Τζιβίλογλου, ο οποίος ήταν άτυχος, καθώς κατάφερε να αποκρούσει στο τετ-α-τετ, αλλά η μπάλλα κατέληξε στα δίχτυα (0-1). Στο 55' ο Ασημάκης με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 0-2.
Στο 58’ ο Παθιακάκης έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 60’ ο Σαρωνικός μείωσε μετά από εκτέλεση φάουλ και ωραία κεφαλιά από κοντά του Κετέογλου (1-2).
Το 1-2 από τον Κετέογλου
Στο 64’ ο Τζιβίλογλου έσωσε την εστία του σε νέο τετ-α-τετ ενώ αργότερα ο Ναυπλιώτης δεν βρήκε καλά την μπάλλα κι έχασε σημαντική ευκαιρία.
Στο 80’ ο Παθιακάκης έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Ρακιτζόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μια φάση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Ο παίκτης μετά από διεκδίκηση παρέμεινε πεσμένος στο γήπεδο να σφαδάζει από τους πόνους, καθώς η ομάδα του αμυνόταν. Έτρεξαν για βοήθεια συμπαίκτες και αντίπαλοι να βοηθήσουν, πιστεύοντας ότι υπέφερε από γράμπα. Όμως, ο Ρακιτζόπουλος συνέχιζε να σφαδάζει, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό (κι εκτός αγωνιστικού χώρου) και μετά από ένα 3λεπτο, ζητήθηκε να γίνει αλλαγή! Ο διαιτητής δεν επέτρεψε την αλλαγή, κι έκανε νόημα στον παίκτη να μπει στον αγωνιστικό χώρο, οπότε μόλις εκείνος επανήλθε, του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα (μάλλον για θέατρο και καθυστέρηση) και τον απέβαλε!
Ακολούθησε μεγάλη ένταση, διαμαρτυρίες και τελικά ο Παθιακάκης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες! Ο Σαρωνικός είχε μια ακόμη χαμένη ευκαιρία, καθώς απεδείχθη καθοριστική η απουσία του τραυματία Χαρίτου. 
Οι διαιτητές Καρράς – Τσέλιος, Μετακίδης απέτυχαν στο έργο τους.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Ναυπλιώτης, Γεσιλάι, Μαλατάνος, Κετέογλου, Τσιγαρίδας (63’ Κούτογλου), Δέδες, Ντίνος, Μαυροθαλασσίτης, Αλεξίου (55’ Νικολάου), Τσομπανάκης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος, Γιαννόπουλος, Τσίγκος, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης (89’ Θεοχάρης), Ασημάκης, Σωτηρόπουλος (71' Τζάος), Ντρένοβα, Φωτίκας (58’ Κατσαντώνης). 
                              
Ο Βιδάλης έχει σκοράρει σε όλα τα τελευταία παιχνίδια του Αήττητου! Εδώ με κεφαλιά το 2-1 επί του Αφιδναϊκού
ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–2
Δυνατός ήταν ο Αήττητος στον Διόνυσο, απ’ όπου πέρασε με νέα νίκη 2-0! Δίκαια επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι αλλά το δεύτερο τέρμα στην εκπνοή του παιχνιδιού χάλασε την καλή εικόνα των γηπεδούχων, που υπερείχαν και θα ήθελαν να πάρουν κάτι καλύτερο ως αποτέλεσμα… Η ομάδα των Σπάτων έχει σχεδόν εξασφαλίσει την άνοδό της αφού είναι ασταμάτητη στον β’ γύρο, με 7 σερί νίκες! Οι παίκτες αντιμετώπισαν τις κακές καιρικές συνθήκες (κυρίως τον ισχυρό άνεμο) που επικρατούσαν στο γήπεδο Διονύσου.
Ο Διόνυσος είχε στην αρχή δύο ευκαιρίες με τον Βλάσι, μία στο 5’, με τετ-α-τετ που εξουδετέρωσε με το πόδι ο Κονόμι και δεύτερη στο 14’  με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή που κόντραρε στον Βιδάλη, ο οποίος έκανε τάκλιν και η μπάλλα κατέληξε κόρνερ.
Το σκορ άνοιξε στο 28’ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Δ. Λύγκου, ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός Βιδάλης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Μετά ο Αήττητος είχε δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, μία με τον Τσούκα (πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε ο Μπακοδήμος) και μία με τον Μ. Λύγκο.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 60’ να κάνουν το 2-0 με τον Τζαβέλλα, όμως και πάλι ο Μπακοδήμος έσωσε την εστία του. Από το σημείο εκείνο, ο Διόνυσος πίεσε για την ισοφάριση, όμως η αμυντική γραμμή του Αήττητου (με κορυφαίο τον ακατάβλητο Βιδάλη) είχε λύση σε όλα τα προβλήματα, που προσπάθησε κυρίως να δημιουργήσει ο Μπαλογιάννης.
Στο 90’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ήλθε και το 0-2 με πλασέ του Τογιάλλι, ο οποίος έπιασε στον ύπνο τους παίκτες του Διονύσου, σφραγίζοντας μια ακόμη σημαντική νίκη του Αήττητου.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Καραθανάσης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Κουκάι, Μίσιος, Χ. Γκέσουρας, Καρατζίκος, Ράλλης, Βλάσι (59' Δρόσος), Χρυσανθόπουλος, Μπαλογιάννης, Α. Γκέσουρας (70’ Ζαχαρόπουλος), Αγγελόπουλος (61' Μαρώλιας).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Δ. Λύγκος, Μπαράκος, Βιδάλης, Κολάγκι, Τσούκα (67' Λάππας), Αρκουμάνης, Μαν. Λύγκος (88' Τογιάλλι), Κοσμάς, Κουτρούμπας (61' Τζαβέλλας).
* Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής του Αηττήτου Σπάτων Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε: «Ήταν μια δύσκολη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Αφιερώνουμε αυτό το διπλό στον Γιάννη Κρητικό, που υποβλήθηκε σε επέμβαση και του ευχόμαστε καλή επάνοδο στα γήπεδα».

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–0
Το Κρυονέρι επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας, με δύσκολη αλλά δίκαιη εντός έδρας νίκη 1-0 επί του Αχιλλέα. Το Κρυονέρι πήρε από την αρχή πρωτοβουλίες για να σημειώσει γρήγορα ένα γκολ. Το κατάφερε στο 14', όταν από σέντρα του Ζερμπίνη, ο Παπαντζίμας σκόραρε με πλασέ (1-0).
Ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν ήταν απειλητικός. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν 3 καλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ: Στο 25' με τον Παπαντζίμα, στο 40' με σουτ του Δεσύλλα και στο 58' με πλασέ του Δημητρίου.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το 60' δημιούργησαν προβλήματα, αλλά ο τερματοφύλακας Ντογκοτάρι αντέδρασε ψύχραιμα και αποτελεσματικά. Έτσι, το Κρυονέρι πανηγύρισε μια επαγγελματική νίκη και παραμένει φαβορί για την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Οικονόμου, Βλαχόπουλος.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Ζερμπίνης, Σ. Δεσύλλας, Κεφάλας (88' Ρίζος), Δημητρίου (79' Μπερμπάντης), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Λάσκαρης, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος (81’ Γκίνης), Τσαναχτσίδης, Τσαλιαγκός (70' Σάλαρι), Χαλιβελάκης, Καραμπέτσος, Τσάκαλος, Καρβούνης (55' Καραγιαννίδης).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–1
Η γηπεδούχος Ατλαντίς παραχώρησε ισοπαλία στον ισάξιό της Εθνικό, που ήταν εξαιρετικός τουλάχιστον για 65' λεπτά! Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν ευκαιρίες (η κορυφαία στο 9’ με σουτ του Μουλάκη που απέκρουσε δύσκολα ο Τσούνης). Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαν και παράπονα από αποφάσεις των διαιτητών…
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και στο 49' δημιούργησαν την πρώτη -ουσιαστικά- καλή φάση, με χλιαρό κοντινό σουτ του Χρυσάφη, που απέκρουσε ο Τοντισάκης.
Όμως, ο Εθνικός προηγήθηκε από στημένη φάση στο 61’, όταν ο έμπειρος Μουλάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ κι έκανε το 0-1. Λίγο αργότερα ο Ραζακιάς είχε τετ-α-τετ με τον Τσούνη, που επενέβη σωτήρια κι έσωσε το τέρμα του.
Η Ατλαντίς μετά το 65' πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70' με σουτ από πλάγια θέση του Οικονόμου, από πάσα του Καγιά (1-1). Στο τελευταίο 20λεπτο έγινε μάχη αλλά η ισοπαλία παρέμεινε…
Προβληματική η διαιτησία (Παπαδιώτης – Βάλλας, Δελατόλας), λόγω κακών υποδείξεων του β’ βοηθού. Επίσης, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ στο 86’ σε «κράτημα» του Κολοτούρου εντός περιοχής.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Πάντος (46' Οικονόμου), Σβόλης, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Κολοτούρος, Τσαδήμας (65' Καγιάς), Καρποντίνης, Φώσκολος (65' Γκατεντασβίλι), Χρυσάφης, Στασινόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Τοντισάκης, Σχοινάς, Θρ. Νικηφοράκης, Γ. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Μέξης (46' Γρίβας), Καραπάνος, Ραζακιάς (86' Μπεκιάρης), Τζάμος (67' Αλτιπαρμάκης), Μουλάκης.

Φάση από τον αγώνα
ΩΡΩΠΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 1–0
Ο Ωρωπός νίκησε γηπεδούχος τους Νικητές, παίζοντας με 10 παίκτες από το 58’ και πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα του με πέναλτυ στο 63’! Οι Νικητές ήταν αρκετά καλοί και μπορούσαν να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα αλλά…
Το παιχνίδι ήταν πολύ «κλειστό», δυνατό, με μάχες στο κέντρο και ελάχιστες φάσεις. Οι Νικητές απείλησαν στο 19' όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μπλέτα σούταρε άουτ, ενώ ο Ωρωπός είχε ευκαιρίες με τον Φιλλή (37' και 42’).
Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο διάστημα 58’-63’, καθώς στο 58’ απεβλήθη απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Αμπάζι για βιαιοπραγία και το γήπεδο «πήρε φωτιά» με έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στο 63' σε εντελώς αμφισβητούμενη φάση, ο διαιτητής είδε χέρι σε αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και υπέδειξε πέναλτυ. Αυτή την φορά υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Ο Κυριάκος Στεφανή εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ και πέτυχε το 1-0.
Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο Ωρωπός κράτησε το σκορ αφού έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες με Φιλλή και Μπραχιμάι.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Σοφιάς, Καστρινάκης.
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Μήτρου, Αμπάζι, Εδ. Σκαρμούτσος, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Γιώργ. Μπαλόκας, Γιάν. Κανάρης (68' Ευφραιμίδης), Φιλλής (88' Γιουνάς), Κυρ. Στεφανή (83' Κατσίκας), Βολιώτης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογιωργάκης, Θεοχαρίδης (29' λ.τρ. Γερόλυμος), Παππάς, Ξαγοράρης, Κουλούντζος, Σωτηρόπουλος, Γεράνης (46' Παπαπέτρου), Καρναβίας (65' Νίκ. Λεμονής), Θαν. Λεμονής, Μαλάι, Μπλέτα.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–0
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε γηπεδούχος η Σταμάτα επί της Βουλιαγμένης με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και με ενορχηστρωτή τον νεαρό Νίκο Πέππα, δημιούργησαν ευκαιρίες και πέτυχαν γκολ στο 30’. Ο Σμυρναίος έκανε σέντρα από πλάγια και ο Ν. Πέππας με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0. Ο σκόρερ είχε άλλη μια καλή χαμένη ευκαιρία στο 40'.
Στο β’ μέρος η Βουλιαγμένη βελτιώθηκε και πίεσε μέχρι το 65’. Στο διάστημα αυτό δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας Μαμάης πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις κι έσωσε το τέρμα του.
Η Σταμάτα μετά το 75' ξαναπήρε την υπεροχή και στο 80' «κλείδωσε» την νίκη με πάσα του Καλογήρου στον Σάββα, που με ωραίο μυτάκι πλάσαρε για το 2-0.
Διαιτητές: Δραγάτης – Σπυρόπουλος, Πειρασμάκης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Κριεμάδης, Σμυρναίος, Μητρόπουλος, Κ. Πέππας, Μπόρας, Σάββας, Ν. Πέππας, Τσαβδαρίδης (68' Τορλαχίδης), Καλογήρου, Καβάσης (78' Τσατσαράγκος).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Αποστολόπουλος (88' Κωνσταντόπουλος), Κουγιουμτζιάν (85' Μπάκος), Αντωνόπουλος, Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Πουράνης (75' Πρέλα), Μανταλώζης, Παφίτης, Πουλάι, Λανάι.

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–0
Η Άνοιξη με γκολ του Μπουσδέκη στο 83’ επικράτησε γηπεδούχος των Καλυβίων με 1-0, μετά από σκληρή αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν.
Ο Γεωργούσης μόλις στο 1’ είχε σουτ που απέκρουσε ο Κόλλιας. Ακολούθησαν ευκαιρίες των Χουζούρη, Λυγομένου, Δαρζέντα και Ειρ. Αθανασόπουλου.
Τα Καλύβια πρόσεχαν την άμυνά τους και είχαν καλή ευκαιρία στο 21' με σουτ του Λάγιο.
Στο β’ ημίχρονο η Άνοιξη πίεσε περισσότερο ενώ τα Καλύβια έμειναν με 10 παίκτες στο 70', με την αποβολή του Σωτήρη Χριστόπουλου, που είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Λογικά ήλθε το γκολ στο 83’, όταν ο Κολώτας βρήκε τον Χαμπέρη, κι αυτός με κεφαλιά-πάσα έδωσε στον Μπουσδέκη, που με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μήταρης, Γκούβας.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Γεωργούσης (75' Χαμπέρης), Λυγομένος, Δαρζέντας (71' Μπουσδέκης), Θεοδώρου, Ειρ. Αθανασόπουλος, Ελευθερίου (25' λ.τρ. Νίκολι).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Μασουράκης, Μίκο, Τσούνης, Παπανίκου (65' Χασουράκης), Λάγιο (46' Φ. Χριστόπουλος), Δημητρακόπουλος, Σ. Χριστόπουλος, Καρελιώτης, Μάτι (29' Δ. Οικονομίδης).

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–0
Ο αγώνας ήταν τοπικό ντέρμπυ, με επεισοδιακή εξέλιξη, πολλή δύναμη και τραυματισμό στην μύτη του Φιλλή των φιλοξενουμένων, που μεταφέρθηκε και νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Οι ιθύνοντες γνώριζαν ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα δημιουργίας επεισοδίων και αναταραχής αλλά ούτε που ενδιαφέρθηκαν για την επικρατούσα κατάσταση…
Κατά την άφιξη του Αφιδναϊκού στον Αυλώνα, υπήρξε προσπάθεια αποκλεισμού του λεωφορείου της ομάδας ενώ λέγεται ότι ακολούθησαν πιεστικές μέθοδοι συμπεριφοράς προς τους φιλοξενούμενους, καθώς οι γηπεδούχοι καταγγέλλουν την συμπεριφορά παραγόντων της ομάδας των Αφιδνών! Αστυνομία υπήρχε, αλλά απλά παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα…
Διαιτητές: Περδίκης – Σπίθας, Κουλοχέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money