Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΤΡΙΓΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ!


Αυτοί που δεν σεβάσθηκαν την βούληση των σωματείων και ανέλαβαν αυτόκλητοι σωτήρες της Ένωσης, ενοχλήθηκαν τόσο με την ανακοίνωση στήριξης 30 περίπου σωματείων στην κίνηση Παπαμακάριου για νέα διοίκηση στην ΕΠΣΑΝΑ, ώστε να γίνουν κατά το κοινώς λεγόμενο «ρόμπες», με τις δικές τους ανακοινώσεις!
Αμφισβήτησαν την στήριξη στον Παπαμακάριο, εκείνοι που δεν δέχθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. τους προέδρους των σωματείων, κι αργότερα αρνήθηκαν το αίτημα 35 σωματείων για σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης!
Νομίζουν ότι οι εκπρόσωποι των συλλόγων τρώνε «κουτόχορτο» και δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει εκ μέρους της Ένωσης ο παραμικρός σεβασμός προς τα σωματεία τους;
Ή μήπως νομίζουν ότι αναφέρονται σε παράγοντες οι οποίοι ξεχνούν έτσι εύκολα, τι έχουν περάσει από τους πρόσφατα διοικούντες την Ένωση;
Φαίνεται ότι η «καρέκλα» για ορισμένους είναι γλυκιά και την ορέγονται μετά μανίας!
Από τη άλλη, ποιοι κρύβονται πίσω από την Ενωτική Ποδοσφαιρική Συνεργασία «ΑΝΑνέωση-επιτέλους»; Μήπως εκείνοι που θέλουν μετά μανίας να αντιστρατευθούν τον Παπαμακάριο, επειδή έχασαν μόνοι τους την εξουσία όταν «πούλησαν» την Ένωση; Τι σόι ανανέωση προϊονίζονται; Με πρωτεργάτη τον δήμαρχο Ωρωπού; Αυτόν που έχει χαθεί τα 3 περίπου τελευταία χρόνια από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Ένωσης; Η εμφάνισή του μετά «Το Ντιβάνι» (ετήσια αποκριάτικη γιορτή) στο γήπεδο Αυλώνα, προκάλεσε ρίγη συγκινήσεως… Και η φυγή του οργή και …επεισόδια!
Μήπως οι αυτόκλητοι σωτήρες της ΕΠΣΑΝΑ, θέλουν να συνεχίσουν να διοικούν αυτοί που με περίσσιο θράσος εμφανίσθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και ζήτησαν την αντικατάσταση του κ. Παπαμακάριου από την Επιτροπή της Γ’ Εθνικής, επειδή τάχα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ένωσης; Πήραν όμως «πληρωμένη» απάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, που τους «άδειασε» ως εξής! «Αφού είναι μέλος της Ένωσής σας, παραμένει μέχρι να λήξει η θητεία των Επιτροπών».
Με αυτά δεν πείθονται τα σωματεία… Τα λόγια τους γίνονται «αέρας κοπανιστός» και οι πράξεις τους συνεχίζουν να προκαλούν αναστάτωση και ανασφάλεια. Όσο πιο γρήγορα «μας αδειάζουν την γωνιά» τόσο το καλύτερο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money