Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο ΠΕΝΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΕΠΣΑΝΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ»



Αγαπητοί φίλοι, πραγματοποιώντας σταθερά βήματα, χωρίς κομπασμούς, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία της ΕΠΣΑΝΑ, είμαι σε θέση να σας κοινοποιήσω τους πέντε βασικούς άξονες του προγράμματος που εκπονήσαμε -με τους συνεργάτες μου- και θα υλοποιήσουμε μετά την ανάληψη των ηνίων της Ένωσης.
Ένα πλάνο που καταρτίστηκε αποκλειστικά με γνώμονα την προσπάθεια ενίσχυσης των σωματείων και της στήριξης των εθελοντών-παραγόντων, σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία.
Πρώτον, με πόρους που θα προέρχονται από χορηγίες οι οποίες έχουν εξασφαλιστεί, την πρώτη χρονιά διοίκησης της «Νέας Δυναμικής», τα σωματεία θα απαλλαχθούν από την καταβολή του παράβολου συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας. Επίσης, στο υπόλοιπο της θητείας αυτής της διοίκησης, δηλαδή για τα τρία επόμενα χρόνια, κάθε σωματείο θα πληρώνει παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα μειωμένο κατά 15%.
Δεύτερον, σε βάθος τετραετίας, η διοίκηση θα αναλάβει τα έξοδα διαιτητών, παρατηρητή και ιατρού για έναν εντός έδρας αγώνα κάθε σωματείου.
Τρίτον, η νέα διοίκηση εννοείται πως θα διατηρήσει την επιχορήγηση των σωματείων με την καταβολή των εξόδων για ένα τμήμα υποδομής που συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ένωσης. Παράλληλα, θα προσφέρει σε κάθε σωματείο που θα έχει ένα τμήμα στα πρωταθλήματα υποδομών, δέκα (10) μπάλες προπόνησης.
Τέταρτον, η διοίκηση μας δεσμεύεται ότι θα αυστηροποιήσει τους τρόπους ταυτοπροσωπίας των δελτίων των ποδοσφαιριστών της Ένωσης, με την επισύναψη της αστυνομικής ταυτότητας ή του πιστοποιητικού γεννήσεως του αθλητή.
Πέμπτον, επειδή στη «Νέα Δυναμική» έχουμε και όραμα, προγραμματίζουμε τις επόμενες κινήσεις μας όσον αφορά το ενωσιακό γήπεδο, αλλά και την μετεγκατάσταση των γραφείων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής.
Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση των πλάνων της κίνησης «Νέα Δυναμική», κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στην οποία θα προσκληθούν όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ.
Με εκτίμηση,
Σταύρος Χρυσάφης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money