Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–2



Το Κρυονέρι με δύο γκολ του Δημητρίου, έφυγε αλώβητο από τις Αφίδνες αφού στο 94’ οι γηπεδούχοι του Αφιδναϊκού κέρδισαν πέναλτυ και ο τερματοφύλακας Μορφονιός που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλλα άουτ!
Ο Αφιδναϊκός στάθηκε καλά απέναντι στο ποιοτικό Κρυονέρι κι άνοιξε το σκορ στο 6' με πλασέ του Τσαλίδη, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ντογκοτάρι (1-0).
Το Κρυονέρι απάντησε στο 12', όταν ο Κολώτας σέντραρε και ο Δημητρίου με προβολή ισοφάρισε 1-1. Στο υπόλοιπο α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο ακόμη περιπτώσεις (επενέβη σωτήρια ο Ντογκοτάρι), ενώ δύο ευκαιρίες είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Μπερμπάντη και τον Χρυσικόπουλο (επενέβη σωτήρια ο Μορφονιός).
Στο β’ μέρος το Κρυονέρι κατάφερε να προηγηθεί στο 54’, όταν σε σουτ του Σιατραβάνη ο Μορφονιός απέκρουσε και ο επερχόμενος Δημητρίου σημείωσε το 1-2.
Ο Αφιδναϊκός στο φινάλε (94’) κέρδισε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Κολώτα (απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία). Ο τερματοφύλακας Μορφονιός το εκτέλεσε άουτ, κι έτσι το Κρυονέρι έφυγε από τα Κιούρκα με το πολύτιμο τρίποντο.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τσαλίκογλου, Γκούβας.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Δήμας (46' Κάρολι), Σισμανίδης (60' Δημητριάδης), Τάτσης, Άλι, Νίκολι, Αν. Γιώτης, Τσαλίδης, Κλίσι (76' Γκιόλλα), Ζουβερέλλης, Μίχας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης (60' λ.τρ. Ποστόλης), Μπερμπάντης (80' Ζερμπίνης), Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Δημητρίου (75' Κεφάλας), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money