Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου στην Παλλήνη (το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του Παλληνιακού)

Πιο καλή και πιο πλήρης ομάδα ο Παλληνιακός, κατάφερε να σημειώσει ένα τέρμα στο 60’ και να επικρατήσει του γηπεδούχου αλλά φλύαρου Κορωπίου με 1-0. Η ομάδα της Παλλήνης είχε ελλείψεις και το Κορωπί πίεσε αλλά χωρίς αποτέλεσμα, σε ματς με ένταση και αρκετή δύναμη.
Οι γηπεδούχοι έχασαν πιο σημαντικές ευκαιρίες με Χαρίση, Μινάι και Μασκλαβάνο αλλά ο Παλληνιακός πέτυχε γκολ στο 60’ με σουτ εκτός περιοχής του Σιάσου, από πάσα του Κούνα (0-1) και πήρε το αποτέλεσμα…
Το Κορωπί ζήτησε πέναλτυ στο 44', για χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής. Η φάση αυτή δημιούργησε μικρή ένταση, που κατασιγάσθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
Ο τερματοφύλακας Τσούκας επενέβη επιτυχώς στις περιπτώσεις που χρειάσθηκε, ειδικότερα στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα. Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο 15χρονος Κιούρκος, γιος του αείμνηστου Σωκράτη.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Γκόντα, Τσαλίκογλου. Στο 89’ απεβλήθη ο Μπούρας.
ΚΟΡΩΠΙ (Αντ. Καραούλης): Παπαθεοδώρου, Κορωνιάς (75' Παπακωνσταντίνου), Πάντου, Βίκ. Παπαδόπουλος, Στ. Αλεξίου, Λυμπερόπουλος, Ματσάγγος, Χαρίσης, Μπανάι, Μασκλαβάνος, Μινάι.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Μπούρας, Κιούρκος (46' Καρβούνης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Σιάσος (80' Αλβανός), Πανακούλιας, Κυριόπουλος, Καστής (67' Δαραμούσκας), Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money