Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–0



Χωρίς να είναι καλύτερος, ο Παλληνιακός νίκησε γηπεδούχος τον Κεραυνό 1-0 και του διέκοψε το αήττητο σερί πέντε αγώνων...
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις αλλά ο Παλληνιακός με στόφα έμπειρης ομάδας πήρε το «τρίποντο», όταν στο 70’ ο Πρίφτης έκανε σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο απίθανος Τσούκας (όλοι πίστεψαν ότι η μπάλλα είχε περάσει την γραμμή τέρματος) αλλά στην αντεπίθεση του Παλληνιακού, βγήκε ο Κυριόπουλος μπροστά, πλάσαρε τον Χαντζάρα, αυτός απέκρουσε προσωρινά και ο Κούσης με πλασέ πέτυχε το απροσδόκητο 1-0!
Μεγάλη ευκαιρία είχαν οι φιλοξενούμενοι και στο 60' με εκτέλεση φάουλ του Μεγαγιάννη, που η μπάλλα κτύπησε ελάχιστα στο δοκάρι και κατέληξε άουτ!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Γουργιώτης, Δουλγεράκης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Μπούρας, Κούσης (80' Πανακούλιας), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Σιάσος (75' Καρβούνης), Μαυράκης (60' Κυριόπουλος), Κοβάνης, Μαργέτης, Βλάχος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κοντός): Χαντζάρας, Κατσίκης, Κετέογλου, Μεγαγιάννης, Λιούμης, Πρίφτης, Σεΐτι, Φουστέρης, Παπανικολάου (50' Μπαξεβάνης), Κρυεμάντι, Μπρότσι (70' Δρούγκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money