Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–0



Απρόσμενη ήττα υπέστη στην Βουλιαγμένη το πρωτοπόρο Κρυονέρι! Ήταν μόλις η 3η ήττα της ομάδας του Κρυονερίου, που έχει χάσει μόνο από τον Αήττητο (δύο φορές).
Η Βουλιαγμένη ευτύχησε να πετύχει γκολ σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι και να σημειώσει μια πολυτιμότατη νίκη…
Το ματς ήταν δυνατό και στο α’ μέρος του εξελίχθηκε σχετικά ισορροπημένο. Για ποιότητα ας μην πούμε. Άλλωστε, δεν βοηθάει καθόλου η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Στο β’ ημίχρονο το Κρυονέρι έπαιξε καλύτερα αλλά η Βουλιαγμένη πέτυχε γκολ! Στο 75’ είχε δοκάρι ο Ζερμπίνης, ενώ σε 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες, ο τερματοφύλακας Παπαχριστόπουλος ήταν σωτήριος με τις επεμβάσεις του.
Η Βουλιαγμένη κατάφερε να σκοράρει στο 78', με αυτογκόλ του Κολώτα, που προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλλα σ’ ένα γέμισμα στην περιοχή (1-0).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Κουλοχέρης, Πολίτης. Ο διαιτητής απέβαλε στο β’ μέρος τον προπονητή της Βουλιαγμένης Μανώλη Καπίρη, προκαλώντας την διαμαρτυρία των γηπεδούχων…
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Αντωνόπουλος, Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Πουράνης (81' Πρέλα), Μανταλώζης, Παφίτης, Πουλάι (87’ Ρέλλης), Μπάκος (65’ Λανάι).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Δερβένης (55’ Παπαντζίμας), Κολώτας, Γκλιάτης, Ζερμπίνης, Σ. Δεσύλλας, Κεφάλας (82' Ποστόλι), Δημητρίου, Κανταρέλλης, Μπερμπάντης, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money