Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 4–0


Φάση από τον αγώνα

Ο Παλληνιακός με επαγγελματική άνεση επεβλήθη γηπεδούχος του Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας με 4-0. Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο και μετά έπαιξαν στο ρελαντί…
Είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας και άνοιξαν το σκορ στο 20' με πλασέ μέσα από την περιοχή του Κυριόπουλου (1-0). Στο 28' ο Κοβάνης αξιοποίησε ασίστ του Σιάσου και πέτυχε το 2-0. Στο 35' έγινε το αντίστροφο. Ο Κοβάνης πάσαρε στον Σιάσο κι αυτός σημείωσε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαργέτης στο 75' με πλασέ (4-0).
Πάντως, ο Παλληνιακός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής στο 90’ του Κούση, απευθείας με κόκκινη κάρτα για κτύπημα σε αντίπαλο!
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Μήταρης, Πειρασμάκης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Καρβούνης (58' Αλβανός), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Σιάσος, Πανακούλιας, Κυριόπουλος (65' Μαργέτης), Καστής, Κοβάνης (73' Κούσης).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Φώσκολος, Δέδες, Μακροδημήτρης, Χύκα, Θάνο, Κατσούλας, Διακορώνας (66' Δρούγκας), Μακρυπίδης (69' Πατσέλος), Ζντράβα, Μαραγκός, Λάππας (59' Νίνα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money