Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2–1


Φάση από τον αγώνα

Ο γηπεδούχος Ωρωπός κέρδισε με ανατροπή 2-1 στο τοπικό ντέρμπυ τον βελτιωμένο Αυλώνα, που έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους αλλά στο τέλος μίλησε η διαφορά φυσικής κατάστασης και η κατάθεση ψυχής των παικτών του Ωρωπού. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξαν και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων…
Αυτοί είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Στεφανή στο 10’, Φιλλή και Μπαλόκα στο 17’. Ακόμη, στο 33’ κεφαλιά του Μπραχιμάι από κοντά, έφυγε μόλις άουτ και στο 37’ ο Στεφανή πέρασε 3 αντιπάλους αλλά τον πρόλαβε τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας Καλέμης.
Όμως στο 45’ αιφνιδίασε ο Αυλώνας, με γκολ που πέτυχε ο Αντώνης Λέκκας (0-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ωρωπός πίεσε και στο 51’ με ασίστ του Φιλλή στον Ευφραιμίδη, ο τελευταίος ισοφάρισε 1-1.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με εκπληκτικό σουτ του κορυφαίου Φιλλή στο 77’ σημείωσαν το νικητήριο τέρμα τους (2-1).
Ο Αυλώνας έκανε φιλότιμη προσπάθεια και στάθηκε πολύ καλά μέχρι που «έμεινε» από δυνάμεις, αν και διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία του.
Διαιτητές: Μανιώτης – Σπίθας, Τσέλιος.
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Λάπα, Μήτρου, Εδ. Σκαρμούτσος, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Ευφραιμίδης (88’ Μίχας), Κ. Στεφανή (80’ Γιουνάς), Φιλλής, Γιάν. Κανάρης (53' Κάτσικας), Γιώργ. Μπαλόκας.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Καλέμης, Στάθ. Πάντος (86' Αρκουλής), Λευτ. Πάντος (70' Γιάν. Νάνος), Βλάχος, Γιώργ. Νάνος, Σκεντούλι, Λιάπης, Τσέλιος, Κούκκος, Λέκκας, Πατσαβούρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money