Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4–1





Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου δυσκολεύθηκε στο α’ ημίχρονο αλλά στο β’ μέρος επικράτησε κατά κράτος της Λαυρεωτικής, που χρησιμοποίησε (μαζί με τις αλλαγές) 6 νεαρούς παίκτες.
Οι γηπεδούχοι είχαν πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αλέξ. Καραχάλιο, ο οποίος πέτυχε χάτ-τρικ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ κι έδειξαν καλή εικόνα στο α' μέρος.
Στο 8’ ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ βρέθηκε στην πορεία της μπάλλας (σε σουτ συμπαίκτη του) και από κοντά σημείωσε το 0-1. Πολύ γρήγορα (11') ο Αλ. Καραχάλιος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε 1-1.
Αρχίζοντας το β’ 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν (47’) δοκάρι με τον Κοντογιάννη! Ο Ολυμπιακός προσπάθησε κάπως περισσότερο και στο 55' κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτυ: Ο Κ. Τσεβάς έκανε σέντρα και ο Παντελιάς βρήκε την μπάλλα με τον αγκώνα. Ο διαιτητής είδε χέρι και παρά τις διαμαρτυρίες από τους παράγοντες της Λαυρεωτικής, ο Αλέξ. Καραχάλιος κτύπησε εύστοχα το πέναλτυ για το 2-1.
Όλα τελείωσαν στο 59', όταν ο Κώστας Τσεβάς πραγματοποίησε εξαιρετική σέντρα και ο Τσέλια με πλασέ πέτυχε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88' ο Αλέξ. Καραχάλιος με κοντινό πλασέ. Ο σκόρερ πήρε ασίστ από τον 16χρονο Τσούχας, που στο ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Β. Τζαφόλιας, Γουργιώτης. Παράπονα είχαν οι φιλοξενούμενοι από τους διαιτητές…
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Σκουβαράς): Χανδρινός, Λαζαρίδης (60' λ.τρ. Σουσούνης), Μπάσολι, Ιωσήπου (80' Τσούχας), Ταράτσας, Καραγιάννης, Π. Καραχάλιος (46' Τσέλια), Κατσούγκρης, Ρόμπολας, Αλ. Καραχάλιος, Κ. Τσεβάς.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Παρλακίδης, Χουσεΐν, Τζώρας (63’ Βαμβακούσης), Ιατρού, Παντελιάς, Χάλαρης, Ασλάνι (60’ Χαμόλι), Τσιριγώτης, Β. Γιαχάεβ (46' Βουκελάτος), Κοντογιάννης, Σαλίβερος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money