Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΗ!



Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του προέδρου του Νικηφόρου Γιάννη Γκαράνη, να επαναφέρει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του τον γιατρό-προπονητή Φώντα Ρούσση, το τελευταίο διήμερο!
Μετά την ηχηρή εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Κουβαρά, ο πρόεδρος Γκαράνης προσπάθησε να πείσει -με διάφορους τρόπους- τον κ. Ρούσση να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας του αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική…
Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Κουβαρά, για αντικανονική συμμετοχή του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Δημήτρη Αποστολίδη (αναφέρεται με τον αριθμό 15 στο φύλλο αγώνος). Ο Νικηφόρος υποστηρίζει ότι είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή, αφού παρακολούθησε το περασμένο καλοκαίρι και το σεμινάριο προπονητών Ανατολικής Αττικής για την απόκτηση του Uefa C. Επίσης, ότι είναι γνωστό πως γυμνάζει τις ομάδες υποδομών της Μαρκό.
Εμείς γνωρίζουμε ότι προπονεί τις ομάδες υποδομών του Πόρτο Ράφτη, αλλά ο Κουβαράς από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ο Δ. Αποστολίδης δεν έχει παραλάβει το δίπλωμά του, γι’ αυτό τον έχει δηλωμένο ως παίκτης του.
Πάντως, για να έχει αποτέλεσμα η ένσταση, πρέπει ο Δ. Αποστολίδης να αναφέρεται σε φύλλο αγώνα ως προπονητής ή να έχει σύμβαση με ερασιτεχνικό σύλλογο ή ΠΑΕ, όπως και να έχει πιστοποιηθεί και να είναι γραμμένος στα μέλη του οικείου Συνδέσμου Προπονητών (που δεν είναι). Πρόκριμα θ’ αποτελέσει και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που αναμένεται να συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη και αφορά παρόμοια περίπτωση, με τον προπονητή Αμανατίδη του Ηλυσιακού, που εξαιτίας δύο ενστάσεων (η μία αφορά αγώνα Κυπέλλου) δεν έχει διεξαχθεί ακόμη ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money