Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ATΛΑΝΤΙΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 3–2


O Γκατεντασβίλι (δεξιά με το μούσι) της Ατλαντίδος μόλις έχει σημειώσει το 1-1

Η Ατλαντίς ήταν η μεγάλη νικήτρια με 3-2 στο ντέρμπυ με τον Αήττητο Σπάτων, στο γήπεδο Ανθούσας! Σε ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, μπροστά σε 500 φιλάθλους, οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο αγωνιστικοί και νίκησαν δίκαια, παρ’ ότι και οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες (ειδικά στο α’ μέρος) για περισσότερα τέρματα…
Η εξαιρετική εμφάνιση της Ατλαντίδος χαρακτηρίσθηκε από το χάτ-τρικ του Λάσα Γκατεντασβίλι και την συνεργασία του σκόρερ με τον «σούπερ» Δριλάκη! Πάντως, όλοι οι παίκτες της Ατλαντίδος είχαν καρδιά νικητή και στα 90 λεπτά του αγώνα.
Αφού ο Φυλακτός υποχρεώθηκε σε δύο καλές αποκρούσεις στο ημίωρο (πλασέ Τσούκα και σουτ Μ. Λύγκου), ο Αήττητος προηγήθηκε στο 39’ ύστερα από μπάσιμο του Τσούκα (που απέφυγε τον Πούλιο) και πλασέ του Μανώλη Λύγκου (0-1).
Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ, αφού στο 43’ ο Λάσα Γκατεντασβίλι ισοφάρισε από κοντά αφού προηγήθηκε σουτ του Χρυσάφη που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κονόμι (1-1).
Με την έναρξη του β’ μέρους, οι γηπεδούχοι έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την διάθεσή τους για «νίκη και μόνο νίκη», πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δίλεπτο 50’-52’! Και στα δύο σκόρερ ήταν ο ασταμάτητος Γκατεντασβίλι (3-1).
Ακολούθησε ντέρμπυ με ποιοτικό ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες, χαμένες ευκαιρίες και μείωση του σκορ στο 76’ από τον Τζαβέλλα (3-2).
Η Ατλαντίς συνέχισε την πίεση κι έχασε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Ο Μπερέτης με την είσοδό του στο παιχνίδι, πήρε πρωτοβουλίες και σε μια απ’ αυτές (80’), μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτυ και αποβολή του τερματοφύλακα Κονόμι. Την θέση του τερματοφύλακα πήρε ο Κολάγκι και ο Χρυσάφης ανέλαβε την εκτέλεση. Έστειλε όμως την μπάλλα στο δοκάρι!
Καλή η διαιτησία: Κορδολαίμης – Κυριακόπουλος, Οικονόμου.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Σβόλης, Πάσσαρης, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος, Στασινόπουλος (70' Μπερέτης), Γκατεντασβίλι, Φώσκολος (82' Καγιάς), Χρυσάφης, Δριλάκης (90' Τσαδήμας).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Δ. Λύγκος (63' Τογιάλλι), Μπαράκος, Βιδάλης, Κολάγκι, Τσούκα (56' Λάππας), Αρκουμάνης, Εμ. Λύγκος, Κοσμάς, Κουτρούμπας (46' Τζαβέλλας).

Ο Μ. Λύγκος (ανάμεσα στους δύο αμυντικούς) πετυχαίνει το 0-1


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money