Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ



Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΑΝΑ απερρίφθη ως ουσιαστικά αβάσιμη, η ένσταση του σωματείου Α.Π.Ο. Νικηφόρος κατά του σωματείου Α.Ο. Κουβαρά, για κακή συμμετοχή στην 18άδα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Δημήτρη Αποστολίδη, στον μεταξύ τους αγώνα Α’ κατηγορίας.
Ο Νικηφόρος υποστήριξε ότι ο Δ. Αποστολίδης είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, που προσφέρει υπηρεσίες σε συγκεκριμένο σωματείο και δεν έχει παραιτηθεί της αθλητικής του ιδιότητας. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, δεν απεδέχθη τις αιτιάσεις του Νικηφόρου κι απέρριψε την ένσταση, με την σημείωση «ως ουσιαστικά αβάσιμη», χωρίς όμως να αναφέρει το άρθρο του κανονισμού που στηρίχθηκε για να λάβει την συγκεκριμένη απόφαση. Πάντως, ο Κουβαράς υποστήριξε ότι ο Δ. Αποστολίδης δεν έχει παραλάβει το δίπλωμά του, γι’ αυτό τον έχει δηλωμένο ως παίκτη του. Άλλωστε, ο παίκτης δεν είναι πιστοποιημένος ούτε είναι γραμμένος στο μητρώο του οικείου Συνδέσμου Προπονητών.
Παρόμοια είναι η περίπτωση του προπονητή Αμανατίδη του Ηλυσιακού, επί της οποίας αναμένεται να αποφασίσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money