Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–0



Μετά από 2 μήνες σημείωσε νίκη ο Διόνυσος, που επεβλήθη γηπεδούχος της Βουλιαγμένης 1-0. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή απόδοση στο τελευταίο 20επτο της αναμέτρησης.
Ο Διόνυσος διατήρησε από την αρχή την υπεροχή και στο 25' είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Χρυσανθόπουλου. Λίγο αργότερα, είχε και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Δρόσου! Η Βουλιαγμένη είχε μια καλή ευκαιρία, σε αντεπίθεση.
Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος υπερείχε στην αρχή και πέτυχε γκολ στο 60', με ωραίο σουτ του Μπαλογιάννη (1-0), ο οποίος με την είσοδό του στο παιχνίδι έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα.
Η Βουλιαγμένη μετά το 70' πήρε τον χώρο του κέντρου και πίεσε, δημιουργώντας 3-4 καλές ευκαιρίες. Όμως τα «τελειώματα» των επιθετικών της δεν ήταν αποτελεσματικά!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Κοκάι (48' λ.τρ. Μαρουσόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Χ. Γκέσουρας, Καρατσίκος, Μαρώλιας (46' Μπαλογιάννης), Μπράις (67' Βλάσι), Χρυσανθόπουλος, Αγγελόπουλος, Δρόσος, Απ. Γκέσουρας.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Αποστολόπουλος (86' Κωνσταντόπουλος), Κουγιουμτζιάν, Αντωνόπουλος, Μπακούρος (82' Πρέλα), Καρδαμίτσης, Πουράνης, Μανταλώζης, Παφίτης, Πουλάι, Μπάκος (25' Μαντακίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money