Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: ΤΡΙΓΛΙΑ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 3–1



Η Τριγλία Ραφήνας νίκησε γηπεδούχος και υπό βροχή με 3-1 τον Παναρκαδικό και τον απέκλεισε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών.
Παρ’ ότι βρέθηκαν να ηττώνται 0-1 με τέρμα του Αρδάμη από το 4’, οι κυπελλούχοι ΕΠΣΑΝΑ αντέδρασαν και γύρισαν από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι σε 2-1, με δύο τέρματα του Σαγανά στο 21’ και στο 38’. Στο β’ μέρος η Τριγλία συνέχισε να είναι καλύτερη, πέτυχε το 3-1 με τον Μιχ. Παπαδόπουλο στο 84’, είχε δοκάρι με τον Μεϊμάρογλου στο 88’ και πήρε μια δίκαιη πρόκριση.
Ο Παναρκαδικός μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 4’ με γκολ του Αρδάμη. Η αντεπίθεση της Τριγλίας εκδηλώθηκε περί το 20’, όταν ο Βασιλείου απείλησε για πρώτη φορά τα καρέ του Παναρκαδικού.
Ένα λεπτό αργότερα (21’) ισοφάρισε, όταν ο Σιάννης σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, «σημαδεύοντας» το δεξί δοκάρι του Ψυχογιού και στην επιστροφή της μπάλλας, ο Σαγανάς έγινε αποδέκτης και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1.
Η Τριγλία συνέχισε να πιέζει και είχε άλλη μία χαμένη ευκαιρία με κεφαλιά του Μεϊμάρογλου στο 35’. Προηγήθηκε στο 38’, που ο Βασιλείου με καταπληκτική μπαλλιά βρήκε τον Σαγανά πίσω από τις πλάτες των αμυντικών, κι αυτός δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (2-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο η Τριγλία έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν τον Δήμιζα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Ψυχογιού με αντεπιθέσεις. Σε μία απ’ αυτές, στο 84’, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Σαγανά, σημείωσε με κοντινό πλασέ το 3-1. Ακόμη, ο Μεϊμάρογλου «σημάδεψε» στο 88’ το οριζόντιο δοκάρι του Ψυχογιού ενώ ο πάγκος της Τριγλίας παραπονέθηκε για πέναλτυ σε δύο περιπτώσεις (για χέρι εντός περιοχής στο α’ μέρος και για μαρκάρισμα στον Κότσι στο β’ μέρος).
ΤΡΙΓΛΙΑ (Καλοπήτας): Δήμιζας, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Τσαγκάρης, Τερζής, Σκαφίδας, Κότσι, Καραδέμητρος (Τσέπας), Σιάννης (Κόντι), Βασιλείου, Σαγανάς (Μιχ. Παπαδόπουλος).
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Άσεν, Πετρόπουλος, Καστριτσέας, Μπίσσιας, Ζαχαράκης (Κότσιρας), Σταθουλόπουλος, Αρδάμης, Π. Σαλαπάτας, Χρήστου (Τ. Σαλαπάτας), Γαρυφαλλόπουλος (Καδάς).
* Τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου:
Χαλκίδα – Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας 8-0
Τριγλία Ραφήνας – Παναρκαδικός 3-1
Σπάρτη – Παναργειακός 0-1
* Επόμενοι αγώνες:
Τετάρτη 16/3, ώρα 15.30’: Τριγλία – Παναργειακός
Τετάρτη 30/3, ώρα 15.30’: Τριγλία – Χαλκίδα



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money