Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΜΑΡΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–0



Η Μαρκό «κράτησε» τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου στο μηδέν και του αφαίρεσε τις τελευταίες ελπίδες που συντηρούσε για την κατάκτηση του τίτλου… Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να νικήσουν για μια ακόμη φορά εκτός έδρας. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασαν ευκαιρίες αλλά τα πολλά νεύρα, το άγχος από την πίεση για την νίκη που δεν ερχόταν απέναντι στην καλοστημένη Μαρκό, τους άφησε εκτός στόχου! Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρουν στο α' μέρος με τον Παναγιώτη Καραχάλιο.
Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός βγήκε στην επίθεση και δημιούργησε μερικές καλές φάσεις, όπως αυτή του 70', που ο Παππάς απέκρουσε προσωρινά σουτ του Καραγιάννη και ο επερχόμενος Αλέξανδρος Καραχάλιος πλάσαρε αλλά απομάκρυνε επί της γραμμής τέρματος ο Τσετβερίκοβ.
Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα η Μαρκό είχε 1-2 ευκαιρίες με σουτ του Λάππα και σε αντεπίθεση με τον Ζατσελλάρι. Οι φιλοξενούμενοι επέμειναν προς το τέλος για ένα γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν…
Διαιτητές: Δραγάτης – Τσαλικόγλου, Χριστόπουλος.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας, Τσετβερίκοβ, Δημογιάννης, Πλίτσης, Ρεντζής, Βεϊζάι (80' Τζανής), Λάπας, Πετράι (88' Γκριμέκης), Γκόντζος, Νούρια (55' Ζατσελλάρι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Σκουβαράς): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπάσολι, Ιωσήπου, Ταράτσας, Καραγιάννης, Τσέλια, Κατσούγκρης, Ρόμπολας (82' Σουσούνης), Α. Καραχάλιος, Π. Καραχάλιος (46' Κ. Τσεβάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money