Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2–0


Φάση από τον αγώνα

Σχετικά εύκολα επικράτησε ο γηπεδούχος Αχιλλέας του Διονύσου. Οι αντίπαλοι διατήρησαν από ένα ημίχρονο την υπεροχή. Ο Αχιλλέας έπαιξε καλύτερα στο α' μέρος και πέτυχε τα 2 τέρματα της νίκης της ενώ ο Διόνυσος αντέδρασε στο β’ ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε ούτε να μειώσει το σκορ!
Στο 10' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χαλιβελάκης έδωσε εκτός περιοχής στον Καρβούνη, ο οποίος με εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ, έστειλε την μπάλλα στο «Γ» του Μπακοδήμου (1-0). Με την συμπλήρωση 35’ λεπτών παιχνιδιού, ο σαφώς ανώτερος Αχιλλέας σημείωσε και το 2-0. Από κάθετη πάσα του Χαλιβελάκη, πάλι ο Καρβούνης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπακοδήμο, τον πέρασε και πλάσαρε σε κενό τέρμα!
Στο β’ μέρος ο Διόνυσος βελτιώθηκε και προσπάθησε, δημιουργώντας ευκαιρίες. Στην καλύτερη απ’ αυτές, ο Μπαλογιάννης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, ενώ απείλησε με τον Απ. Γκέσουρα και τον Χρυσανθόπουλο.
Διαιτητές: Μανιώτης – Χουλιάρας, Γκούβας. Δεν έκανε σωστή εφαρμογή των κανονισμών ο διαιτητής σε κάποιες περιπτώσεις! Στο 55’ κατόπιν σωστής υποδείξεως του β’ βοηθού, έδειξε μόνο κίτρινη αντί κόκκινης κάρτας στον τερματοφύλακα Βλάχο των γηπεδούχων, ο οποίος βγήκε από την περιοχή του κι έδιωξε την μπάλλα με τα χέρια, για να μην τον προλάβει επιθετικός του Διονύσου!
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Βλάχος, Λάσκαρης, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης, Καραμπέτσος, Τσαλιαγκός (70' Σάλαρι), Χαλιβελάκης (82' Τσαναχτσίδης), Π. Αγγελόπουλος, Τσάκαλος, Καρβούνης (50' Καραγιαννίδης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ζαχαρόπουλος, Ευαγγελάτος (60' Απ. Γκέσουρας), Χ. Γκέσουρας, Καρατζίκος, Ράλλης, Βλάσι (70' Κονόμι), Χρυσανθόπουλος, Μπαλογιάννης, Δρόσος (80' Μαρώλιας), Ιάσ. Αγγελόπουλος.

Χλιαρές διαμαρτυρίες για την μη αποβολή του τερματοφύλακα Βλάχου, μόλις έξω από την μεγάλη περιοχή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money