Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

«ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ Η ΔΟΞΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ»



Ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου Δημήτρης Μαγγανάς, μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου Δημήτρης Μαγγανάς προς ΕΠΣΑΝΑ και Πειθαρχική Επιτροπή: Επειδή οι τώρα διοικούντες την ΕΠΣΑΝΑ γνωρίζουν ότι θα χάσουν την μάχη των εκλογών, με τις κινήσεις που κάνουν, θα χάσουν και τον πόλεμο που έχουν ανοίξει με την Δόξα Κορωπίου!
Όσο κι αν προσπαθούν να βοηθήσουν σωματείο που ανήκει στην παράταξή τους, η μάχη έχει ήδη χαθεί γι’ αυτούς. Τώρα, μάλιστα, θα χαθεί και ο πόλεμος που άνοιξαν μαζί μας. Ο νοών ...νοείτω.
ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0-3! Γνωρίζοντας το υπ' αριθμόν 9014/2016 έγγραφο της ΕΠΟ, πως είναι δυνατόν να εκδικάζει η όποια Πειθαρχική Επιτροπή, μια ένσταση που δεν έχει νομικό υπόβαθρο;
Πως μπορεί να εκδικάζει και ν’ αποφασίζει η Π.Ε. εφόσον με απόφαση της ΕΠΟ, τα σωματεία μπορούν μέχρι 31/5/2016 να κάνουν αποδέσμευση για τους (αν υπάρχουν) υπεράριθμους ξένους; Σωματεία τα οποία πονάνε και κάνουν αγώνα επιβίωσης, εσείς τους αφαιρείτε βαθμούς για να πληρώνονται οι δικηγόροι και να καταβάλλονται παράβολα στην ΕΠΟ!
Η δικαίωση είναι κοντά. Άλλωστε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι στην ΕΠΟ η Δόξα θα δικαιωθεί και η παρέα (το συγκρότημα) που διοικεί τώρα την ΕΠΣΑΝΑ, θα βγει γι’ άλλη μια φορά λάθος και θα μπει άλλο ένα μέτρο πιο βαθιά, στον λάκκο που σκάβει μόνη της...
Χαιρετίσματα! Ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου Δημήτρης Μαγγανάς, προς όλους τους διοικούντες την ΕΠΣΑΝΑ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money