Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ Κ.



«Ρεζίλι των σκυλιών» -κατά την λαϊκή έκφραση- έγινε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ με την απόφαση που έλαβε απόψε, μηδενίζοντας την Δόξα Κορωπίου!
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ως ουσιαστικά βάσιμη την κρινόμενη ένσταση και ως εκ τούτου δυνάμει του άρθρου 23 παράγρ. 11 του Κ.Α.Π. ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ με σκορ 3-0, αφαιρούνται δε από το γηπεδούχο σωματείο ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ τρεις (3) βαθμοί από το πρωτάθλημα που μετέχει και του επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ».
Βάσει του άρθρου 23 του ΚΑΠ, πρέπει να έχει γίνει ένσταση για κακή συμμετοχή παίκτη. Όμως, δεν έχει γίνει γνωστό αν η ένσταση που υπέβαλε ο Κουβαράς αναφέρεται σε συγκεκριμένο παίκτη ή σε σύνολο παικτών. Επίσης, η παράγραφος 11 αναφέρει επί λέξει: «Σε περίπτωση που γίνεται δεκτή ένσταση ή καταγγελία για οποιοδήποτε λόγο αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή, για παράβαση του παρόντος Κανονισμού και των λοιπών Κανονισμών της ΕΠΟ…», αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει θέμα αντικανονικής συμμετοχής παίκτη της Δόξας! Τα δελτία που εξέδωσε η ΕΠΟ, εκδόθηκαν με ευθύνη της διοργανώτριας και όχι του σωματείου. Άρα, δεν υπάρχει θέμα αντικανονικής συμμετοχής παίκτη και η απόφαση είναι -κατά την ταπεινή μας άποψη- έωλη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money