Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–0


Φάση από τον αγώνα

Ο Εθνικός Νέας Μάκρης έκανε ένα ακόμη βήμα προς την σωτηρία με την εντός έδρας νίκη του επί του Παθιακάκη με 1-0. Ήταν παιχνίδι γεμάτο δύναμη, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος, κι είχαν δοκάρι στο 15' με τον Μουλάκη! Στο 20’ κέρδισαν πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Γιαννόπουλου επί του Ραζακιά και ο Μπισμπιρούρας με εύστοχη εκτέλεση πέτυχε το 1-0.
Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να υπερτερούν. Στο διάστημα 55'–75' δημιούργησαν σημαντικές φάσεις για γκολ. Στο 55’ είχε δοκάρι ο Κόκα, ακολούθησε πλειάδα εκτελέσεων κόρνερ, στις οποίες επενέβη δύο φορές ο Κόλλιας, κι άλλες δύο κατέληξαν άουτ! Στο 70' εκτέλεσε φάουλ ο Ντρένοβα, αλλά πάλι ο Κόλλιας απέκρουσε. Στο 75’ τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε ο Ντρένοβα, κι ο Εθνικός την ...γλίτωσε.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα!
Διαιτητές: Μπερέτας – Ρούντος, Αχ. Παπαδόπουλος. Ο προπονητής του Εθνικού απεβλήθη για έντονη διαμαρτυρία ενώ στον καταλογισμό του πέναλτυ οι γηπεδούχοι ζήτησαν αποβολή του Γιαννόπουλου, ισχυριζόμενοι ότι ήταν τελευταίος παίκτης. Ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Κόλλιας, Σχοινάς, Ανδρουτσόπουλος, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Θρ. Νικηφοράκης, Καραπάνος (91' Μπεκιάρης), Ραζακιάς (39' λ.τρ. Κόνιαρης), Τζάμος (89' Μέξης), Μουλάκης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης, Κόκα, Γιαννόπουλος, Τσίγκος, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης, Φωτίκας (64' Θεοχάρης), Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα (75' λ.τρ. Γκέος), Οικονομόπουλος (46' Γιώτης).

Το κτύπημα πέναλτυ του Μπισμπιρούλα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money