Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3–1


Φάση από τον αγώνα

Σε αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Άρης Βούλας νίκησε 3-1 στο γήπεδό του τον …επιπόλαιο Κεραυνό. Το ματς προσέφερε κατά διαστήματα καλό θέαμα και είχε ρυθμό κυρίως στο β’ ημίχρονο.
Ο Άρης Βούλας διατήρησε την υπεροχή στο α’ μέρος και στο 20' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Διγενή (1-0). Στο 25’ οι γηπεδούχοι παραλίγο να πετύχουν κι άλλο τέρμα, αλλά ο Ρίζος έχασε την ευκαιρία…
Το σκηνικό άλλαξε στο β’ μέρος, με τον Κεραυνό βελτιωμένο και ικανό μέχρι το 70' να αγγίζει την ανατροπή! Το 1-1 έγινε στο 60' με κοντινό πλασέ του Μπρότσι ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ο Κάρσος επενέβη σωτήρια σε δύο περιπτώσεις, σε ευκαιρίες του Κρυεμάντι και του Σεΐτι.
Όμως, ο Άρης Βούλας επανήλθε δριμύτερος στο παιχνίδι κατά το τελευταίο 15λεπτο και κατάφερε να πάρει την νίκη και το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-1 με κεφαλιά του Σταθάκη στο 77' από σέντρα του Διγενή και το 3-1 στο 85' με τον Μπουλλάρι, που εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην άμυνα του Κεραυνού.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Αλεξοπούλου.
ΑΡΗΣ (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης (46' λ.τρ. Κωστόπουλος), Σταματόπουλος, Αντάρτης, Διακρούσης (75' λ.τρ. Μπουλλάρι), Φώσκολος (60' λ.τρ. Κοτζάι), Παπαδημητρόπουλος, Κριλής, Ρίζος, Σταθάκης, Διγενής.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κοντός): Ευδαίμων, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Λιάπης, Κετέογλου, Σεΐτι, Λιούμης (77' Δρούγκας), Παπανικολάου (46' Φουστέρης), Κρυεμάντι, Μπρότσι (77' Μαγγανάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money