Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–3


Η ομάδα της Σταμάτας


Αφού προηγήθηκε 2-1 με ανατροπή, η Σταμάτα επικράτησε με 3-1 του γηπεδούχου Α.Ο. Αυλώνος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35', όταν ο Αλ. Πατσαβούρας πέτυχε σε αντεπίθεση το 1-0. Η Σταμάτα όμως κατάφερε την απόλυτη ανατροπή με τέρματα στο 40’ του Ν. Πέππα (με σουτ) και στο 44’ του Καβάση (με προβολή) για το 1-2. Ενδιάμεσα (42’) είχε δοκάρι ο Καλογήρου με μακρινό σουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αυλώνας έμεινε από δυνάμεις, είχε τραυματισθεί και αντικατασταθεί ο Γιώργος Νάνος και η Σταμάτα ολοκλήρωσε την επικράτησή της. Στο 72' ο Ν. Πέππας είχε κι άλλο δοκάρι ενώ στο 80' ο Τσαβδαρίδης εκμεταλλεύθηκε πάσα του Κριεμάδη και με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Γουρνιάς, Κυριακόπουλος.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Καλέμης, Γιάν. Νάνος, Στάθ. Πάντος, Βλάχος, Γιώργ. Νάνος (41' λ.τρ. Αρκουλής), Μιχ. Πατσαβούρας (46' Σωτ. Πάντος), Λιάπης, Σκεντούλι, Τσέλιος, Λέκκας (61' Σαμπανάι), Αλ. Πατσαβούρας.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος (60' Τσατσαράγκος), Μπόρας, Μητρόπουλος, Κριεμάδης (82' Αγαπητός), Ν. Πέππας, Σάββας (64' Μανασίδης), Τσαβδαρίδης, Καλογήρου, Καβάσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money