Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΚΑΛΛΑΧΑΝ ΚΑΙ ΟI ΔΗΛΩΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Ξανακτύπησε ο Επιθεωρητής Κάλλαχαν με την νέα του παρέμβαση. Έχει τίτλο: Οι δηλωσίες της ΕΠΣΑΝΑ πρωταγωνιστές στο έργο «Ο καραγκιόζης Δήμαρχος». Αστυνομική νουβέλα ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Γιατί οι κ.κ. Αποστολίδης, Φλαμπούρης, Χρυσάφης και Δεστούνης, υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις του νόμου 105 για πλήρη αφοσίωση, τυφλή υποταγή στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργο Παπαμακάριο; Τι απέβλεπαν και τι αποσκοπούσαν; Γιατί ο κ. Παπαμακάριος, για να τους δώσει αυτό που του ζητούσαν, ήθελε πρώτα να εξασφαλιστεί 100%; Μήπως, επειδή ήξερε ότι άλλα λένε την Δευτέρα, άλλα υπόσχονται την Τρίτη και άλλα πράττουν την Τετάρτη;
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Οι κύριοι αυτοί, γνωστοί για τις παλινωδίες τους στον  χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τόσο της Αθήνας όσο και της Ανατολικής Αττικής, επιθυμούσαν διακαώς καρέκλες εξουσίας. Για να το πετύχουν, ήταν διατεθειμένοι όχι απλώς δηλώσεις υποταγής να υπογράψουν (το άκρον άωτον της ξευτίλας, αποκαλυπτικό δείγμα γραφής του πλαισίου αξιών τους), αλλά ακόμη και να συμμαχήσουν με τον διάβολο! Όπως κι έγινε σε τελική ανάλυση, αφού δεν είχαν απολύτως κανένα πρόβλημα, προκειμένου να ικανοποιήσουν την κενοδοξία τους, να προχωρήσουν στον ιστορικό συμβιβασμό με τους μέχρι πρότινος μισητούς εχθρούς «Βόρειους», Ρούσση, Βελτανιώτη, Νικολάου, Πέππα.
Οι υπεύθυνες δηλώσεις, στις οποίες έχουν βάλει φαρδιά-πλατιά τις υπογραφές τους οι «τέσσερις», έχουν ισχύ ιδιωτικού συμφωνητικού. Κι από την στιγμή που έχουν την ίδια ημερομηνία (20 Οκτωβρίου 2014), η πρώτη (του κ. Φλαμπούρη) που έχει γνήσιο υπογραφής, συμπαρασύρει και καθιστά έγκυρες και τις υπόλοιπες.
Άρα, ο κ. Παπαμακάριος έχει δίκιο όταν ισχυρίζεται ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε, είναι παράνομη, παράτυπη και άκυρη. Δεδομένου ότι την στιγμή που τις παρουσίασε στο συμβούλιο και τις πρωτοκόλλησε, η συνεδρίαση έπρεπε να διακοπεί. Κι αφού κληθούν οι αναπληρωματικοί σύμβουλοι -τότε και μόνον τότε- να συγκαλέσει εξ αρχής νέα συνεδρίαση του συμβουλίου.
Όμως οι «τέσσερις» δεν κρατιόντουσαν… Ήθελαν να καταλάβουν πάση θυσία τις καρέκλες, πριν προλάβει κανένας άλλος! Στην προσπάθειά τους αυτή, είχαν και συμμάχους: Τους «Βόρειους». Οπότε, το έργο «ο καραγκιόζης Δήμαρχος» συνεχίστηκε, όπως το είχαν σχεδιάσει οι εμπνευστές του. Προσοχή όμως: Δεν ολοκληρώθηκε. Υπάρχει και συνέχεια, η οποία θα είναι, δίχως αμφιβολία, πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Γιατί, όπως λέει τα τελευταία 24ωρα μετ’ επιτάσεως ο κ. Παπαμακάριος, «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό». Εν αναμονή, λοιπόν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money