Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ …ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΝΔΡ. ΜΠΕΤΣΗ!



Αντιπρόεδρος στον αθλητικό και πολιτιστικό Οργανισμό του δήμου Διονύσου «O Θέσπις», εξελέγη από το δημοτικό συμβούλιο -με συντριπτική πλειοψηφία- ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΑΝΑ Ανδρέας Μπέτσης. Μάλιστα, η εκλογή του συνέβη σε κρίσιμο χρονικά σημείο, δεδομένου ότι απ’ την τρέχουσα εβδομάδα αρχίζουν οι ετήσιες εκδηλώσεις «Τα Διονύσια».
Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που παραδοσιακά διεξάγονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στον χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού στο δάσος Διονύσου. Κορυφαία στιγμή του πλούσιου σε θεατρικές παραστάσεις προγράμματος, αποτελεί η συναυλία της ζωντανής ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού και ένθερμου οπαδού του ΠΑΟΚ Μανώλη Μητσιά, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Μπέτσης ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2014 με την παράταξη του δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, ο οποίος έκανε την έκπληξη και κέρδισε το φαβορί (πρώην δήμαρχο) Γιάννη Καλαφατέλη. Τελικά, με όποιον πηγαίνει ο γραμματέας της Ένωσης, αυτός κερδίζει. Γενικά, δεν έχει χάσει εκλογές μέχρι τώρα! Είναι ανίκητος…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money