Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΑ «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ»



Στην μνήμη του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με κάθε επισημότητα, το τουρνουά ποδοσφαίρου «Χρυσοστόμεια», στο γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος». Συμμετείχαν τα προσφυγικά σωματεία της Τριγλίας, του Πανιωνίου, του Φωστήρα και της Δόξας Βύρωνα.
Και οι τρείς αγώνες που διεξήχθησαν είχαν ενδιαφέρον. Κυριάρχησαν τα κτυπήματα πέναλτυ (12 στον τελικό και 3 στον αγώνα Τριγλίας-Φωστήρα).
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΔΟΞΑ Β. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Ο-1
Με γκολ του Μήτκα στο 20′, μετά από ωραία ασσίστ του Παούρη, ο Πανιώνιος επικράτησε της Δόξας Βύρωνος με 1-0.
Β’ ΑΓΩΝΑΣ: ΤΡΙΓΛΙΑ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2-1
Η Τριγλία επικράτησε 2-1 του Φωστήρα, παρά τα παράπονα που εξέφρασαν οι παράγοντες του Φωστήρα για την διαιτησία. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ με πέναλτυ (5′ Σαγανάς, 39′ Σκαφίδας). Ο Φωστήρας στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και ισοφάρισε 1-1 με πέναλτυ του Δωροβίνη (25′).
ΤΕΛΙΚΟΣ: ΤΡΙΓΛΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0 (5-4 πέναλτυ)
Η Τριγλία αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά, αφού επικράτησε στο τελικό της Κ-20 του Πανιωνίου με 5-4 πέναλτυ (0-0 κανονική διάρκεια). Ευστόχησαν στα κτυπήματα, οι Τσέπας, Σκαφίδας, Κότσι, Παπαδόπουλος, Κάρδαρης ενώ το πέναλτυ του Μάλτσι απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.

* Η διοργάνωση ήταν καλή, με χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης από τον δήμαρχο Ραφήνας–Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, ο οποίος είναι και εκ των εμπνευστών του θεσμού και εξήρε την αθλητική πρωτοβουλία, θυμίζοντας την αγάπη του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης προς τον αθλητισμό.
Εκτός του δημάρχου, παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Μπουρνούς και Αντώνης Παλπατζής, όπως και ο Σάββας Αραπκιλής, όλοι φανατικά ποδοσφαιρόφιλοι.
Ο γενικός γραμματέας της Τριγλίας Γιάννης Γκαραβέλας, δώρισε στις συμμετέχουσες ομάδες αναμνηστική πλακέτα κι ένα λάβαρο της Τριγλίας, ενώ τις ομάδες καλωσόρισε ο πρόεδρος του ραφηνιώτικου συλλόγου Βαγγέλης Σολδάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money