Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0–0


Η φάση του 38' με πρωταγωνιστές τον Μαμάη και τον Λ. Καραγιάννη

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπυ Καλυβίων-Σταμάτας. Πολλές χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες, δύο αποβολές, κι επεισόδια μετά την λήξη, χρωμάτισαν τον αγώνα, που εξελίχθηκε με δυναμικές κόντρες και στα δύο ημίχρονα.
Η φιλοξενούμενη Σταμάτα ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο ενώ τα γηπεδούχα Καλύβια υπερίσχυσαν στο β’ μέρος.
Οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού και οι αποβολές:
3’ Σουτ από καλή θέση, του Αντ. Οικονομίδη, ψηλά άουτ!
10’ Τεράστια ευκαιρία του Γεωργαμλή (βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Κόλλια) αλλά σούταρε άουτ!
23’ Μόνος του ο Σάββας, απέτυχε να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα (είχε αποφύγει τον τερματοφύλακα Κόλλια), αφού ο Μασουράκης φάνηκε να τον ανατρέπει αλλά ο διαιτητής είπε ότι δεν υπήρξε επαφή!
38’ Σουτ από 25 μέτρα του Αντ. Οικονομίδη, απέκρουσε προσωρινά ο Μαμάης και ο επερχόμενος Καραγιάννης, έκανε πλασέ αδύναμο και ακίνδυνο χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
53’ Ο Χριστόπουλος απέφυγε τον Μπόρα εντός περιοχής, ξεμαρκαρίστηκε αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ!
65’ Αποβολή: Ο Τορλαχίδης είδε κόκκινη κάρτα γιατί κάτι είπε στον διαιτητή.
85’ Ο Αντ. Οικονομίδης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας Μαμάης (ως από μηχανής Θεός) τον πρόλαβε, κι αποσόβησε τον κίνδυνο.
85’ Αποβολή: ο Αντ. Οικονομίδης διαμαρτυρήθηκε και είδε 2η κίτρινη κάρτα.
Μέτρια η διαιτησία. Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Λάμπρος, δεν είχαν πολλά κέφια.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Τσομπανάκης): Κόλλιας, Λ. Καραγιάννης, Μίκο, Ευθ. Τσομπανάκης, Μασουράκης, Αλεξίου, Μάτι (46’ Δημ. Οικονομίδης), Καρελιώτης, Χριστόπουλος, Γκίνης, Αντ. Οικονομίδης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Φύκιας): Μαμάης, Πάσχος, Τορλαχίδης, Μπόρας, Πέππας, Κατσάρας, Σάββας, Τσατσαράγκος, Γκίνι (90’ Κρεμμύδας), Καλογήρου, Γεωργαμλής (60’ Πετρόμυλο, 84’ Μανασίδης).

ΚΙ’ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ…
Μια παρεξήγηση (για τα παρκαρισμένα αυτοκίνητά τους) μεταξύ θεατών του αγώνα, στην εξωτερική πλευρά του γηπέδου, κατέληξε σε άσχημες εικόνες κι επεισόδια, μετά την λήξη του παιχνιδιού. Ο γιος του προπονητή της Σταμάτας Παναγιώτη Φύκια, είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο συρματόπλεγμα-περίφραξη του γηπέδου και κάποιος από τους Καλυβιώτες του ζήτησε τον λόγο, όταν πήγε να το πάρει…
Τα λόγια έφεραν την έντονη αντιπαράθεση, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο κ. Φύκιας έτρεξε να προστατεύσει τον γιό του. Κάποιοι από τους γηπεδούχους τον κτύπησαν στο κεφάλι και κρατώντας ένα κλειδί προσπάθησαν να κυνηγήσουν και παίκτες της Σταμάτας, που πήγαν -κι αυτοί- για βοήθεια του προπονητή τους!
Προς στιγμή τα επεισόδια γενικεύθηκαν αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν. Λίγο αργότερα, κατέφθασε και η Αστυνομία με δύο πληρώματα σε μηχανές, κι ένα περιπολικό. Το μόνο που έγινε, ήταν να παραμείνει το περιπολικό, το οποίο συνόδευσε την αποστολή της Σταμάτας μέχρι την διασταύρωση της Λεωφόρου Λαυρίου με το Μαρκόπουλο.
Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε σχετικά με τα επεισόδια αυτά: «Μετά τη λήξη του αγώνα, φίλαθλοι της γηπεδούχου, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός αγωνιστικού χώρου, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κτύπησαν στο κεφάλι τον προπονητή της Σταμάτας Π. Φύκια (προσκομίσθηκε και επισυνάπτεται γνωμάτευση της ιατρού αγώνα). Εν συνεχεία, φίλαθλοι των δύο ομάδων συνεπλάκησαν εντός αγωνιστικού χώρου και μετά την παρέμβαση εκπροσώπων των δύο σωματείων, η κατάσταση εξομαλύνθηκε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money