Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟ



Ο Γιώργος Παπαμακάριος παρέμεινε ως μέλος στην Επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ. Σήμερα, Πέμπτη 24/9, έγινε ανασυγκρότηση της Επιτροπής, λόγω λήξης της θητείας των μελών της και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης, ανακοίνωσε στον κ. Παπαμακάριο ότι τον συμπεριέλαβε και πάλι σ’ αυτήν, κατόπιν συνεργασίας με τον κ. Τοπολιάτη, μαζί και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Μιχάλη Τζανόπουλο.
Ο κ. Παπαμακάριος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αφού τον είχε ενημερώσει ότι δεν είναι πλέον πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ. Μάλιστα, οι δύο άνδρες έκλεισαν ραντεβού στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, για συζήτηση επί θεμάτων ΕΠΣΑΝΑ.
Αντίθετα, η νέα διοίκηση υπό τον κ. Αποστολίδη, δεν έτυχε άμεσης απάντησης από τον κ. Γκιρτζίκη, στην προσπάθεια επικοινωνίας που έκανε σήμερα. Ο κ. Γκιρτζίκης ήταν επιφυλακτικός (μάλλον ήθελε να ενημερωθεί πρώτα από τον κ. Παπαμακάριο), για να προχωρήσει σε άλλες ενέργειες με την νέα διοίκηση. Σίγουρα θα γίνει συνάντηση την άλλη εβδομάδα, αλλά τα πράγματα δεν προμηνύονται εύκολα για τους νέους διοικούντες.
Γεγονός είναι, πάντως, ότι ο κ. Αποστολίδης είχε μακρά τηλεφωνική συνεργασία με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) κ. Καραμελίδη, για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της στελέχωσης της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money