Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ



Η διοίκηση του Α.Ο. Διονύσου στην προσπάθειά της για εξέλιξη και ποιοτική αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, προχώρησε στην έναρξη συνεργασίας με τους προπονητές Τάσο Στασινόπουλο (πρώην τεχνικό διευθυντή ΠΑΕ ΑΕΚ) ως τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών και Γιάννη Γωγουβίτη (υπεύθυνο πέρυσι των ακαδημιών του Α.Ο. Ν. Ιωνίας) ως υπευθύνου των ακαδημιών του Α.Ο. Διονύσου.
Το προπονητικό team θα συμπληρωθεί από έμπειρους, διπλωματούχους προπονητές, κι από εφέτος θα εφαρμοσθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και τεχνικής βελτίωσης των αθλητών, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Γιώργου Πήδουλα (πρώην γυμναστή ΠΑΕ ΑΕΚ και νυν του Ηλυσιακού). Πολύ σύντομα αρχίζει και η συνεργασία με έμπειρο γυμναστή τερματοφυλάκων.
Μέχρι τέλους τρέχοντος μηνός Σεπτεμβρίου, το προπονητικό team των ακαδημιών, θα πλαισιωθεί επίσης από διατροφολόγο και ψυχολόγο, οι οποίοι θα αναλάβουν το εξίσου πολύ σημαντικό κομμάτι της αναβαθμισμένης λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6973.348215 (Γιάννης Γωγουβίτης) και 6947.270888 (Τάσος Στασινόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money