Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ Γ. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ



Ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού Γιώργος Μωυσιάδης, έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Δολοφονήθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι και βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Δευτέρας 14/9, σε ερημική τοποθεσία της Πάρνηθας. Η υπόθεση δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αφορά λαθρεμπόριο τσιγάρων. Δεν υφίσταται θέμα αυτοκτονίας.
Ο εκλιπών είχε αποχωρήσει από την προεδρία του Αχαρναϊκού, πριν από λίγες ημέρες. Ο αδελφός του Στάθης, είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου του Μενιδίου.
Η κηδεία του Γιώργου Μωυσιάδη θα γίνει σήμερα Τρίτη (15/9), ώρα 5 μ.μ., στο Μενίδι.


Για αυτοχειρία μιλάει ο ιατροδικαστής
Παρότι οι αρχές διέρρεαν ότι πρόκειται για δολοφονία, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται σε «ισχυρή πιθανότητα αυτοχειρίας». Κι αυτό γιατί ο Γ. Μωυσιάδης βρέθηκε με το όπλο στο χέρι και πυροβολημένος στο κεφάλι. Μάλιστα, η στάση του στο κάθισμα του αυτοκινήτου του, οδήγησε τον ιατροδικαστή στην θεωρία της αυτοκτονίας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αχαρναϊκού
Η ΠΑΕ Αχαρναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, με αφορμή τον χαμό του πρώην προέδρου της Γιώργου Μωυσιάδη, που φέρεται να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.
Η ανακοίνωση: «Ίσως το χειρότερο άρθρο που έχουμε γράψει μέχρι τώρα να είναι το σημερινό. Είναι αλήθεια νεκρός ο Πρόεδρος της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών «Ο Καπετάν Ευκλείδης», ο πρώην.
Μία μαύρη μέρα είναι η σημερινή για τον Αχαρναϊκό. Ο άνθρωπος που στήριξε την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά πάνω απ’ όλα ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας, από χθες βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ, οι παίκτες, το προπονητικό team, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι συντετριμμένοι εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι βέβαιο πως τα λόγια αυτές τις δύσκολες ώρες δεν μπορούν να εκφράσουν κανένα συναίσθημα. Γι’ αυτό ας σιωπήσουμε όλοι και ας προσευχηθούμε, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Κάθε φορά που η ομάδα θα αγωνίζεται ο «ΜΩΥ» θα είναι στην σκέψη όλων μας.
Καλό Ταξίδι Πρόεδρε»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money