Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–0


Στιγμιότυπο από την συνάντηση Άρη Βούλας-Λαυρεωτικής 1-1 στις 6/4/2014

Στην Βούλα έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με την Λαυρεωτική να υπερέχει αρχικά αλλά τον Άρη Βούλας όχι μόνο να αντέχει αλλά και να σημειώνει το πολυπόθητο γκολ στο β’ μέρος και να παίρνει την πολύτιμη νίκη!
Το τέρμα της νίκης του Άρη πέτυχε με προβολή στο 68' ο Παπαγεωργίου (έκανε σέντρα ο Σιδερόπουλος) ενώ στο 91' ο Αλ. Γιαχάεβ είχε με κεφαλιά δοκάρι (μετά από σέντρα), σε φάση που η Λαυρεωτική μπορούσε να ισοφαρίσει.
Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 27' με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Παπαδημητρόπουλου (για σκληρό μαρκάρισμα στον Τζώρα), ενώ στο 62' απεβλήθη και ο Β. Γιαχάεβ της Λαυρεωτικής (με δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Στο 29’ τραυματίσθηκε ο Χάλαρης και αντικαταστάθηκε από τον Κ. Παπαδόπουλο (σε θέση σέντερ-μπακ), ενώ στο τελευταία λεπτά του αγώνα γύρισε ως στόπερ ο Κοντογιάννης και πέρασε στην επίθεση ο Κ. Παπαδόπουλος.
Διαιτητές: Λάμπρου – Μήταρης, Τσαλίκογλου.
ΑΡΗΣ Β. (Αντ. Καραούλης): Παπαχριστόπουλος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Λάπα, Διακρούσης, Τσιάτσιος, Βεϊζάι (92’ Μπουλλάρι), Φώσκολος (46' Πλίτσης), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Λαδένογλου (88' Ρίζος).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Ανδρ. Δεληγιάννης): Παρλακίδης, Ιατρού, Τζώρας, Βουκελάτος (69' Θεοφ. Τσομπανάκης), Παντελιάς, Χάλαρης (29' λ.τρ. Κ. Παπαδόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Αλ. Γιαχάεβ, Κοντογιάννης, Β. Γιαχάεβ, Τσιριγώτης (46' Ασλάνι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money