Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΡΕΜΟ – ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ



Χωρίς εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/9 στο ξενοδοχείο Plaza Resort Παλαιάς Φωκαίας, η κλήρωση των πρωταθλημάτων ανδρών Α', Β' και Γ' κατηγορίας, όπως και της α’ φάσης του Κυπέλλου. Η Επιτροπές ήταν λίγο μπερδεμένες στις αναφορές τους ως προς τα οργανωτικά (και τα γήπεδα), αλλά στο τέλος όλα κύλησαν ικανοποιητικά.
Η διοίκηση υπό τον Γιώργο Παπαμακάριο, μπήκε έτσι στον τελευταίο κύκλο της τετραετίας της και φάνηκε καθαρά από την σύνθεση των Επιτροπών ποιοι είναι με ποιους, στην προσπάθεια δημιουργίας διαφορετικών ομάδων που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στις αρχαιρεσίες για μια θέση στην διοίκηση της Ένωσης, την επόμενη άνοιξη.
Η παρουσία εκπροσώπων των σωματείων στην εκδήλωση μπορεί να μην ήταν πλήρης, πάντως ήταν επαρκής για την δημιουργία του κατάλληλου κλίματος… Άλλωστε, ο χώρος του πολυτελούς ξενοδοχείου είναι κατευναστικός για τέτοιες εκδηλώσεις.
Στην εισαγωγική του ομιλία, ο πρόεδρος κ. Παπαμακάριος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Ένωση διαθέτει πολύ καλούς διαιτητές και γι’ αυτό προτιμήθηκαν από την ΚΕΔ της ΕΠΟ. Υπογράμμισε, επίσης, ότι φιλοδοξεί τα εφετινά πρωταθλήματα να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια και ζήτησε την βοήθεια όλων των παραγόντων των σωματείων για την επίτευξη του στόχου. Τέλος, ενημέρωσε ότι πριν το τέλος του 2015, θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εναρμόνιση του καταστατικού της Ένωσης με εκείνο της ΕΠΟ.
Μίλησαν ακόμη ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Μπέτσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Γιώργος Φλαμπούρης.
* Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, όπως και της α’ φάσης του Κυπέλλου, με ομάδες Β’ και Γ’ κατηγορίας, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 12-13/9/2015. Οι επαναληπτικές συναντήσεις της α’ φάσης του Κυπέλλου ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθούν το διήμερο 29-30/9, δηλαδή Τρίτη και Τετάρτη.
* Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων Β' και Γ' κατηγορίας μεταφέρθηκαν για το Σαββατοκύριακο 26-27/9, λόγω των βουλευτικών εκλογών.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money