Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 4–1



Ο Πρωτέας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, επικράτησε με 4-1 της ανέτοιμης Δόξας Κορωπίου. Οι γηπεδούχοι προσέφεραν θέαμα, στην γεμάτη από θεατές εξέδρα ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν παθητικά, επιδιώκοντας να πάρουν ό,τι μπορούσαν από το παιχνίδι.
Ο Πρωτέας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε καλές ευκαιρίες στο 15’ (δοκάρι Ανδρεάδης), στο 23’ και στο 24’ αλλά δεν αξιοποίησε καμία.
Η Δόξα κατάφερε να προηγηθεί στο 30’ με κοντινό πλασέ του Κόκκαλη, αφού η μπάλλα μετά από κτύπημα φάουλ, πέρασε πολλούς αμυντικούς πριν καταλήξει στον σκόρερ (0-1).
Στο 36’ ο Πρωτέας είχε κι άλλο δοκάρι με τον Κούλιμπη…
Από το 60’ οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν έντονα και στο 66’ κέρδισαν πέναλτυ σε ανατροπή του Κούλιμπη. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδρεάδης (1-1).
Η ομάδα της Φώκαιας προηγήθηκε 2-1 στο 73’ με καταπληκτικό γκολ του Γεσιλάι (σουτ εκτός περιοχής).
Από το 76’ οι φιλοξενούμενοι «παρέδωσαν τα όπλα» αφού έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σωτήρι (2η κίτρινη κάρτα).
Στο 83’ ο Μιχαήλ πλάσαρε ανενόχλητος για το 3-1 και στο 85’ ο Γεσιλάι σημείωσε το ευκολότερο γκολ της καριέρας του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Στις καθυστερήσεις (91’) ο ίδιος (Γεσιλάι) φέρθηκε εντελώς ανόητα, κι αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα αφού κτύπησε αντίπαλο.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Χύκα, Λιούμης, Κούλιμπης, Διακορώνας (46' Γεσιλάι), Κατσούλας, Μιχαήλ, Ανδρεάδης, Λέκα (80' Πάτσιος), Μαραγκός (85' Μπουκουβάλας), Μακρυπίδης.
ΔΟΞΑ Κ. (Μπέλλος): Αλευρής, Ξεφτεράκης, Παπακώστας, Θεοχάρης, Μαντζώρος (92' Νικολόπουλος), Σωτήρι, Σπηλιόπουλος, Νικολαΐδης (46' Μπονές), Κόκκαλης, Τσαφαράς, Συννεφιάς (78' Νικόλα).
* Μετά την λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του Πρωτέα Τάκης Μακροδημήτρης, δήλωσε: «Μπήκαμε πιεσμένοι στο παιχνίδι, λόγω πρεμιέρας. Χάσαμε ευκαιρίες και δεχθήκαμε γκολ από λάθος της άμυνας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αξιοποιήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Πάντως, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για την συνέχεια. Πιστεύω σε όλα τα παιδιά του Πρωτέα και με ικανοποιεί το γεγονός ότι γέμισε από φιλάθλους η εξέδρα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money