Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ



Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24/9, συζητήθηκε και αποφασίσθηκε η σύνθεση της Επιτροπή Διαιτησίας, η οποία αμέσως συνεδρίασε για τους ορισμούς των διαιτητών αλλά παράλληλα ορίσθηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών. Την προεδρία της εν λόγω Επιτροπής ανέλαβε ο Γιώργος Νικολάου, με τα μέλη που προϋπήρχαν.
Η συνεδρίαση είχε πολλές εκκρεμότητες από αλληλογραφία και αιτήματα φορέων, σωματείων και προσώπων που ήθελαν απαντήσεις πριν την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων.
Η διαδικασία κράτησε αρκετά και ακολούθησαν οι Επιτροπές, καθώς αρχίζουν οι Μικτές (Τεχνική Επιτροπή), κι έπρεπε να γίνει ενημέρωση και να ληφθούν αποφάσεις για την Επιτροπή Υποδομών, την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και την Οικονομική Επιτροπή.
Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν συνεχώς οι κ.κ. Αποστολίδης, Φλαμπούρης, Χρυσάφης και Δεστούνης. Κατά διαστήματα ήταν εκεί οι κ.κ. Νικολάου και Πέππας, ενώ πέρασε για λίγο και ο κ. Βελτανιώτης. Δεν παρέστησαν οι κ.κ. Ρούσσης, Παπαμακάριος, Τσεβάς και Μπέτσης.
* Σε απάντηση σχετικού δημοσιεύματος, ο γεν. γραμματέας της Ένωσης κ. Φλαμπούρης, του οποίου το όνομα ενεπλάκη, δήλωσε ότι θεωρεί όσα ανεγράφησαν φαντασιώσεις, κακοήθειες και κακόβουλα σχόλια, σχετικά με το επικείμενο ραντεβού της ΕΠΣΑΝΑ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη. Και διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money