Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΩΡΩΠΟΣ 3–2



Ο πάντοτε δυνατός Παθιακάκης, ευτύχησε να προηγηθεί για πρώτη φορά στο 93’ και να πάρει γηπεδούχος την νίκη επί του άτυχου Ωρωπού, που εδικαιούτο την ισοπαλία…
Ο Ωρωπός στάθηκε άτυχος. Αν και προηγήθηκε δύο φόρες, ηττήθηκε στο 93’ ενώ στο 92’ είχε δοκάρι!
Το α’ ημίχρονο ήταν μέτριο, με λίγες φάσεις μπροστά στις εστίες. Ο Ωρωπός προηγήθηκε με γκολ του Γεωργακόπουλου (0-1). Ο Παθιακάκης ισοφάρισε γρήγορα με τον Αρβανιτάκη (1-1).
Στο 75' ο Λάππας έδωσε πάλι προβάδισμα στον Ωρωπό, πετυχαίνοντας το 1-2, αλλά στο 80' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γκέο (2-2).
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 86’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ευφραιμίδη. Παρ' όλα αυτά, ο Ωρωπός πάλεψε το παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 92' με τον νεοεισελθόντα Σκαρμούτσο
(που δεν ξεκίνησε ως βασικός στην 11άδα, λόγω τραυματισμού), όταν ύστερα από ωραία ενέργειά του, ο Αντωνίου απέκρουσε το σουτ και η μπάλλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη της φάσης, σε αντεπίθεση του Παθιακάκη στο 93', πάλι ο Γκέος σκόραρε κι έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του (3-2)!
Σημειωτέον, ότι ο Ωρωπός στερήθηκε τις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Σπύρου Βολιώτη, ο οποίος αν και συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή, λόγω τραυματισμού, δεν κατάφερε να αγωνισθεί.
Διαιτητές: Γαλάνης – Γκόντα, Προδρομίδης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Αντωνίου, Κόκκας, Τσίγκος, Γιαννόπουλος, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος, Αγγελίνας, Σωτηρόπουλος (60' Γκέος), Αρβανιτάκης, Ασημάκης (80' Πουρής), Βουρτσάνης (75' Ράπτης).
ΩΡΩΠΟΣ (Βλάχος): Ντέρκα, Λάππας, Αμπάζι, Κατερίνης, Μήτρου, Μπραχιμάι, Ευφραιμίδης, Κανάρης (80' Σκαρμούτσος), Μπαλόκας (46' Μακρής), Φιλλής, Γεωργακόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money