Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ Η. ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ



Επιμένει να μπερδεύει την διαιτησία με τον παραγοντισμό των σωματείων ο Ηλίας Μικρόπουλος, ο οποίος ισχυρίζεται με πάθος ότι τα γνωρίζει όλα (δηλαδή είναι ένας παντογνώστης) και θέλει αθέατος να διοικεί την Ένωση, επηρεάζοντας άλλους που κάνουν ό,τι τους λέει!
Στην δύσκολη συγκυρία που περνάει αυτές τις ημέρες η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, υπήρξαν άνθρωποι που υπέδειξαν τηλεφωνικά σε φίλους τους να μην ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες λειτουργίας της Ένωσης, μόνο και μόνο επειδή θεωρούν ότι «το μαγαζί είναι δικό τους» και ότι δεν μπορεί κανείς άλλος να πάρει πρωτοβουλίες (πλην των ιδίων) για την εύρεση μιας καλύτερης διοικητικής λύσης. «Κούνια που τους κούναγε», λέμε εμείς!
Ένας εξ αυτών που θεωρεί ότι η Ένωση περίπου «του ανήκει» είναι και ο κ. Μικρόπουλος, που έκανε τους ορισμούς των διαιτητών ως σύμβουλος του πρώην προέδρου και δημιούργησε τις έντονες διαμαρτυρίες των σωματείων, που δεν είχαν την εύνοιά του (δηλαδή, σχεδόν όλων)… Αυτός που κάνει δηλώσεις όποτε νομίζει ότι χάνει μέρος της δύναμής του αλλά δεν κατονομάζει τον Γ. Φλαμπούρη, τον οποίο χαρακτηρίζει «κοντό ποντικό»!
Είναι, επίσης, αυτός που στο όνομα της τιμιότητάς του, βρίζει «θεούς και δαίμονες» όταν απλά διαφωνεί με αποφάσεις διαιτητών (που μπορεί και να μην είναι λανθασμένες), αλλά όταν πηγαίνει στα γήπεδα, ως παρατηρητής διαιτησίας (παρ’ ότι δήλωνε ότι δεν επρόκειτο ποτέ να υπογράψει διοριστήριο στην ΕΠΟ!), ξέρει να φωνάζει (στην διάρκεια του αγώνα) προς τον διαιτητή: «Δείξε του κίτρινη κάρτα, όχι κόκκινη»! Ωραία τιμιότητα…
Ο Ηλίας Μικρόπουλος, λοιπόν, που ελέγχει την πλειοψηφία της διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής, με την ιδιότητα του φίλου και συμβούλου του Γιώργου Παπαμακάριου, όπως και με την αμέριστη ανοχή και αποδοχή του Βαγγέλη Τσεβά, δημιούργησε τεράστιο θέμα στην λειτουργία της διοίκησης της Ένωσης, το καλοκαίρι του 2013, όταν θέλησε να «ρίξει» τον φίλο του από την προεδρία του Δ.Σ. γιατί έτσι του άρεσε (παρέα με τον Βελτανιώτη και τον Βακιρτζή, πήγαν τότε στην Κορινθία, προς συνάντηση του Αποστολίδη, με τον οποίο θα έκαναν συμμαχία, αν δεν αντιδρούσε ο Τσεβάς)!
Αργότερα, πάλι μέσα στο 2013, ο ίδιος φρόντισε τεχνηέντως να απομακρυνθεί ο τότε πρόεδρος του Συνδέσμου Αριστείδης Σπανέας (που ήταν ο πρωτεργάτης της εξαιρετικής λειτουργίας της Επιτροπής Διαιτησίας τον πρώτο χρόνο της διοίκησης Παπαμακάριου), επειδή διαφωνούσε με τον τρόπο διοίκησης που ακολουθούσε ο Μικρόπουλος.
Αποτέλεσμα της πολύ συχνά απρεπούς συμπεριφοράς του Ηλ. Μικρόπουλου, ήταν και η αντιπάθεια πολλών σωματείων και παραγόντων προς την διοίκηση της Ένωσης.
Αντί να περιορισθεί στα διοικητικά του Συνδέσμου Διαιτητών, ο Ηλ. Μικρόπουλος επιμένει να καθοδηγεί (κατά την άποψή του) παράγοντες και διαιτητές της Ένωσης, λες και είναι ο Βούδας της περιοχής!
Δυστυχώς, αρκετοί παράγοντες συνεχίζουν να ανέχονται τις παρωχημένες αντιλήψεις του, οι οποίες -σε πολλές περιπτώσεις- δεν περιποιούν τιμή για την Ένωση και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των σωματείων-μελών της.
Επειδή, λοιπόν, ο κ. Μικρόπουλος παραγοντίζει επικίνδυνα και παράλληλα θέλει να ελέγχει και την διαιτησία, καλό είναι να κρατηθεί μακριά από τις διοικητικές εξελίξεις της ΕΠΣΑΝΑ, γιατί οι παράγοντες δεν «τρώνε κουτόχορτο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money