Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–1



Η Θύελλα επιβεβαίωσε την φήμη της και με απλό, μεθοδικό, οργανωμένο, αλλά όχι ιδιαίτερα παραγωγικό παιχνίδι, πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης στο Λαύριο από τον τοπικό Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 6 παίκτες κάτω των 20 ετών!
Η ομάδα του Λαυρίου έπαιξε αρκετά καλά αλλά δεν είχε ομοιομορφία στις ενέργειές της, καθώς οι παίκτες της ακόμη (χρειάζονται παιχνίδια μαζί) δεν αποτελούν το σύνολο που θα ήθελε ο προπονητής τους. Πάντως, αν ήταν λίγο πιο πιεστικός ο Ολυμπιακός, μπορούσε ακόμη και να νικήσει αυτή την Θύελλα...
Η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας, είχε στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερη κυκλοφορία της μπάλλας, με τον Χαρακτίδη να οργανώνει τους συμπαίκτες του.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 13’ όταν ο Χαρακτίδης κέρδισε φάουλ σε ιδανική θέση και ο ίδιος με εξαιρετική εκτέλεση σημάδεψε την κλειστή γωνία του Γαρόζη, στέλνοντας την μπάλλα πρώτα χαμηλά στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα (0-1).
Η ομάδα του Λαυρίου αντέδρασε αλλά την διέκρινε επιθετική δυστοκία. Στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Λαυρίου απείλησε μόλις δύο φορές την εστία του Κύρκου, με πρωταγωνιστή τον Βελετάκο, ο οποίος αν και βρέθηκε σε καλή θέση δεν είχε καλό τελείωμα της φάσης.
Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά για να ισοφαρίσουν αλλά η τύχη δεν τους χαμογέλασε…
Στο 50' στάθηκαν διπλά άτυχοι: Αρχικά μακρινό σουτ του Πάνου συγκλόνισε το οριζόντιο δοκάρι του Κύρκου, ο οποίος έδιωξε προσωρινά την μπάλλα αλλά και το νέο πλασέ του Βελετάκου από 10 μέτρα, έστειλε και πάλι την μπάλλα στο δοκάρι των φιλοξενουμένων!
Η Θύελλα είχε μια καλή αντεπίθεση στο 73' και ο Κεμαβόρ, ο οποίος σε τετ-α-τετ σούταρε διαγώνια μόλις άουτ, ενώ την τελευταία καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού για ισοφάριση, έχασε ο Πανάκης στο 88' όταν από πλάγια κοντινή θέση, σε τετ-α-τετ, σούταρε ψηλά άουτ…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Τσιαούσης): Γαρόζης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Πανάκης, Τσίκλος (75' λ.τρ. Βαφειάδης), Πάνου, Καινούργιος (46' Ζουμάς), Μπεργιάννης, Βελετάκος, Μινάι (63' Σπιροπάλι), Έλενας.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κύρκος, Αράπης (80' Ξύδης), Λευτ. Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Γεωργιάδης, Μπουντάκης (65' Κεμαβόρ), Ανδρεαδάκης, Ράσα (56' Μουτζακάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money