Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡ. 2–1


Φάση στα καρέ του Γαρόζη (οι γηπεδούχοι φορούν γαλάζιες φανέλες)

Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου νίκησε γηπεδούχος στο ντέρμπυ της αγωνιστικής τον Ολυμπιακό Λαυρίου με 2-1, κι έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.
Το ματς ήταν αρκετά καλό ποιοτικά και οι αντίπαλοι είχαν διαστήματα υπεροχής, στα οποία έχασαν καλές ευκαιρίες να σημειώσουν κι άλλα τέρματα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι αλλά στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν περισσότερο, καθώς το παιχνίδι εξελισσόταν με πολύ καλό ρυθμό μπροστά και στις δύο εστίες.
Εντύπωση προκάλεσε η επανεμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λαυρίου του Μπουτσάι, ενώ ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου χρησιμοποίησε τους Γιουβανέλλη και Σουσούνη, που επέστρεψαν πρόσφατα στην ομάδα που είχαν ξαναπαίξει όταν κέρδισαν το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ.
Η εξαιρετική εμφάνιση του σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας του, Κώστα Τσεβά, ο οποίος είναι ένας βιρτουόζος με την μπάλλα στα πόδια, ώθησε το συγκρότημα του Αγίου Στεφάνου στην επιτυχία.
Φάσεις και γκολ:
16’ Ο Μινάι πλασάρει (από πολύ κοντά) με παρέμβαση στους αμυντικούς των γηπεδούχων, ψηλά άουτ!
17' ΓΚΟΛ 1-0: Σέντρα–σουτ του Ρόμπολα από δεξιά (στην περιοχή) και ο Κώστας Τσεβάς με δυνατό σουτ από αριστερά (στην περιοχή), κι αφού η μπάλλα κοντράρησε σε αμυντικό και κτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
20' Σέντρα του Κορώνη στην περιοχή, φώναξαν για χέρι αμυνομένου οι φιλοξενούμενοι (αλλά δεν υπήρχε).
24' ΓΚΟΛ 1-1: Ο Μινάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
38' Ο Τσέλια έχει κεφαλιά από κοντά στο κάθετο δοκάρι, μετά από σέντρα του Χρ. Τσεβά.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε 2 καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο του β’ μέρους. Ο Χανδρινός έσωσε την εστία του σε κάθε περίπτωση.
72’ Παραλίγο αυτογκόλ του Πανάκη (παραχώρησε κόρνερ), σε σέντρα του Κώστα Τσεβά.
78’ Σέντρα (μισό γκολ) του Τσέλια, ο Π. Ντεντόπουλος έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ!
80’ Σουτ του Χρήστου Τσεβά από 20 μέτρα, μόλις άουτ.
83' ΓΚΟΛ 2-1: Ο Κώστας Τσεβάς ελίχθηκε από αριστερά στην άκρη της περιοχής και με άπιαστο διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα.
Καλοί οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος – Καραθανάσης, Μητάρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Καρπούζας): Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής (46′ Γιουβανέλλης), Τσιούμας, Μπερμπάντης, Αρκουμάνης, Τσέλια, Ρόμπολας, Κατσούγκρης (60′ Π. Ντεντόπουλος), Χρ. Τσεβάς Κ. Τσεβάς (83′ Σουσούνης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Τσιαούσης): Γαρόζης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης, Έλενας, Κορώνης (52′ Μπουτσάι), Σπιροπάλι, Μινάι (80′ Παπαγεωργίου), Λυσσέας (65′ Ζουμάς).
* Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την διοίκηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για την φιλοξενία.

Η ισοφάριση (1-1) του Μινάι (ν. 10), με απευθείας κτύπημα φάουλ
Η κεφαλιά του Τσέλια στο κάθετο δοκάρι του Γαρόζη στο 32'

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money