Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ!



Τα 8 από τα 11 μέλη της διοίκησης της Ένωσης, είχαν προαποφασίσει για δικούς τους λόγους, να απαλλαγούν της παρουσίας των άλλων 3! Να αντικαταστήσουν το προεδρείο του Δ.Σ., δηλαδή τον πρόεδρο Γ. Παπαμακάριο, τον α’ αντιπρόεδρο Βαγγέλη Τσεβά και τον γενικό γραμματέα Ανδρέα Μπέτση, προκειμένου να προχωρήσουν σε ριζική αναδιάρθρωση της σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου.
Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης υπήρχαν θέματα κατά του Α. Μπέτση (για ανοίκεια συμπεριφορά σε άλλο μέλος του Δ.Σ.), κατά του Β. Τσεβά (γιατί ήταν 3 χρόνια πρόεδρος της Ε.Δ.) και κατά των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής! Έτσι, τα 6 μέλη υπέγραψαν αίτημα για αναδιάρθρωση του Δ.Σ. που αργότερα, στην εξέλιξη της διαδικασίας, υποστήριξαν και οι άλλοι δύο σύμβουλοι (Ρούσσης και Βελτανιώτης).
Στην έναρξη της συνεδρίασης εμφανίσθηκαν πρόεδροι και εκπρόσωποι 20 τουλάχιστον σωματείων, τα οποία ζήτησαν να παρέμβουν ώστε να επέλθει κάποια συνεννόηση. Όμως, ο κ. Αποστολίδης, ζήτησε να τηρηθεί το καταστατικό και να …απομακρυνθούν οι θεατές από την αίθουσα. Παρ’ ότι του εξηγήθηκε ότι «στέκεται» σε παρωχημένη αντίληψη και ότι η συγκεκριμένη παράγραφος του καταστατικού «κρέμεται» στο όριο της νομιμότητας, αφού το Δ.Σ. εκλέγεται από τους ίδιους εκπροσώπους των σωματείων, εκείνος επέμεινε και μόνο ύστερα από έντονα διαβήματα διαφόρων προέδρων (και κυρίως του εραστή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Γιώργου Ορφανόπουλου, ιδρυτή του Πανσταυραϊκού), έγινε δεκτό να ακουσθούν όσοι ήθελαν να τοποθετηθούν και ύστερα να αποχωρήσουν ώστε να συνεχισθεί η συνεδρίαση χωρίς παρατηρητές!

 Πρώτος έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής, ο οποίος πρότεινε να γίνει προσπάθεια συνεννόησης των διαφωνούντων ενόψει της έναρξης των νέων πρωταθλημάτων, κι αν δεν υπάρξει λύση να προχωρήσουν οι διοικούντες σε προκήρυξη εκλογών (αφού παραιτηθούν όλοι).



Ο Σπύρος Λουκάτος της Θύελλας, συμφώνησε με τον προλαλήσαντα αλλά πρόσθεσε ότι δεν διέκρινε την ύπαρξη διάθεσης για συναινετικό κλίμα μεταξύ των μελών και λυπάται γι’ αυτό…


Ο πρόεδρος της Μάχης Μαραθώνος Παναγιώτης Γεραμάνης, επέμεινε στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι παράγοντες των σωματείων για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους έναντι της Ένωσης και τα πολύ λίγα που παίρνουν πίσω τα σωματεία από τις συμπεριφορές των εκλεγμένων στην ΕΠΣΑΝΑ. Ζήτησε κι αυτός εκλογές και ασφάλεια τουλάχιστον για την ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος ανδρών.




 Ο εκπρόσωπος του Νικολακάκη Λευτέρης Κελεπούρης, ανέφερε ότι αυτά που συμβαίνουν στην ΕΠΣΑΝΑ είναι ανεκδιήγητα και ότι παράγοντες άλλων Ενώσεων, γελούν με τα καμώματα των διοικήσεων της ΕΠΣΑΝΑ!






Ο Γιώργος Δρούγκας από τα Γλυκά Νερά, δήλωσε ενοχλημένος (όπως και όλοι οι παρόντες παράγοντες σωματείων) για την συμπεριφορά της διοίκησης στα σωματεία-μέλη της. Την χαρακτήρισε απαράδεκτη και ζήτησε να επιτραπεί σε όλους (καθώς μάλιστα έβρεχε) να παραμείνουν στην αίθουσα και να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Δ.Σ.






Ο πρόεδρος του Αετού Πικερμίου κ. Τσέρμος, παρακάλεσε να γίνουν εκλογές αν δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Παράλληλα να προστατευθούν τα πρωταθλήματα…





 
 Ο ταμίας του Νικηφόρου Βαγγέλης Μενεμενόγλου ζήτησε την προστασία των ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ και υπογράμμισε ότι δεν είναι κατάλληλη εποχή για βίαιες αλλαγές στην διοίκηση, τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές. Ζήτησε σύνεση και διασφάλιση των πρωταθλημάτων.






Τέλος, τον λόγο έλαβε το μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής Χρήστος Στάμος, ο οποίος επέπληξε δριμύτατα όσους επέμειναν να «πετάξουν έξω» τους παράγοντες των σωματείων και προχώρησε σε κριτική της ποιότητας των ανθρώπων που θέλουν να διοικούν της Ένωση, χωρίς να διαθέτουν τους απαραίτητα έμπειρους συνεργάτες και απαιτώντας την αποχώρηση όσων «έχουν προσφέρει στην σωστή λειτουργία της Ένωσης». Κατέληξε, ενημερώνοντας τους παρισταμένους ότι τα μέλη της Επιτροπής έχουν υποβάλλει την παραίτησή τους!




Ακολούθησε μικρό διάλειμμα, στην διάρκεια του οποίου απεχώρησαν μουρμουρίζοντας και βρίζοντας οι εκπρόσωποι των συλλόγων (ήταν αρκετοί, κι εκπροσωπούσαν 20 τουλάχιστον ομάδες), που δεν τους αναφέρουμε για λόγους δεοντολογίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money