Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–3




Μεγάλη νίκη του Κεραυνού μέσα στην Ραφήνα επί της Θύελλας με 3-0! Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν νίκη στην Ραφήνα ύστερα από πολύ καιρό, παίζοντας έξυπνα, πειθαρχημένα κι εκμεταλλευόμενοι τα κενά της Θύελλας, που χωρίς τον τραυματία Χαρακτίδη, δεν ήταν η ομάδα που έχουμε συνηθίσει… Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι, κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο. Όμως, όσο περνούσε η ώρα, τόσο καλύτερη ήταν η αγωνιστική παρουσία του Κεραυνού Κερατέας, που διέθετε το «πολυεργαλείο» που ακούει στο όνομα Λούσιο Ντεντέους. Αυτός έκανε όλο το παιχνίδι της ομάδας του.
Ο Κεραυνός πέτυχε 3 γκολ στις οργανωμένες αντεπιθέσεις του, με τον τρόπο ακριβώς που είχε προβλέψει και προγραμματίσει ο προπονητής του.
Το 0-1 πέτυχε στο 20’ ο Λούσιο Ντεντέους με πλασέ, μετά από πάσα στον κενό χώρο του Σεΐντι.
Στο 35’ έγινε το 0-2 με παρόμοιο τρόπο και νέο πλασέ του Ντεντέους.
Στο 45’ ο Σεΐντι έκανε εκπληκτική ενέργεια, πάσαρε στον Λαμπρογεώργο, που έδωσε στον Μαγγανά, κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-3!
Στο β’ μέρος η Θύελλα αντέδρασε υποτονικά. Δεν είχε τρόπο να διασπάσει την εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Κεραυνού. Απείλησε 2-3 φορές την αντίπαλη περιοχή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες του Ανδρεαδάκη και του Ράσα στο α' ημίχρονο, ήταν πιο επικίνδυνες…
Καλοί οι διαιτητές Μανιώτης – Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κύρκος, Γεωργιάδης (73' Μπαϊρακτάρης), Λευτ. Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Αράπης (46' Αθανασόπουλος), Ντόσκας, Μουτζακάς, Ανδρεαδάκης, Ράσα (50' Κεμαβόρ).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Πετούρης): Χαντζαράς, Κετέογλου (90' Τραϊτωράκης), Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Μαγγανάς (64' Σταμάτης), Πρίφτης, Κριεμάντι, Κατσίκης, Λαμπρογεώργος, Ντεντέους (87' Παπανικολάου), Σεΐντι.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money