Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ: «ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΙΠΟΤΑ»



Απαντώντας στα σχόλια των «Νέων της ΕΠΣΑΝΑ» για την κίνηση ανατροπής που επιχειρείται από μέλη του Δ.Σ. κατά του προέδρου Γ. Παπαμακάριου, ο Δημήτρης Βελτανιώτης μας δήλωσε τηλεφωνικά: «Δεν με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου, ούτε θα την διεκδικήσω στις προσεχείς αρχαιρεσίες. Με έχει απογοητεύσει -για να μην πω μ’ έχει αηδιάσει- πλήρως η συμπεριφορά του κ. Παπαμακάριου, ο οποίος ενώ συνομιλούσε μαζί μου, έκανε παράλληλες συνεννοήσεις και με αυτούς που έλεγε ότι δεν ήθελε να …βλέπει»!
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δ. Βελτανιώτης, διευκρίνισε επίσης ότι παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου (προ τριετίας) για λόγους ευθιξίας, κι επειδή ήθελε η Ένωση να είναι «καθαρή» έναντι της ΕΠΟ. Δεν περίμενε, όμως, την συμπεριφορά του (διαδόχου του) Γ. Παπαμακάριου, που «πούλησε τους φίλους του και μιλούσε με τους άλλους της αντιπολίτευσης»!
Τώρα -συνέχισε ο κ. Βελτανιώτης- το «κακό παράγινε, με το δούλεμα όλων για να κρατήσει πάση θυσία την καρέκλα του προέδρου… Δεν πρόκειται να παραστώ στην σημερινή και τις επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ., εκτός αν χρειασθεί να ψηφίσω για νέο πρόεδρο! Τότε θα πάω και θα ψηφίσω “λευκό”, επειδή του το χρωστάω», κατέληξε στα λεγόμενά του ο Δημήτρης Βελτανιώτης, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός ότι δεν θέλει και δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το παρασκήνιο των παραγόντων της Ένωσης, για την δημιουργία κλίματος αναταραχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money