Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–2


Το γκολ του Μαμάκου για το 1-2

Το πιο τυχερό Κρυονέρι, πήρε πολύτιμη νίκη στην Ανάβυσσο από τον ισοδύναμό του Σαρωνικό, με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν ευκαιρία στο 4’, που απεσόβησε ο Καραλής.
Συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 8’ προηγήθηκαν (0-1) μετά από άψογη εφαρμογή του 1-2 από τον Μαμάκο και τον Δημητρίου, που πλάσαρε ανενόχλητος.
Ο Σαρωνικός έδειξε αδυναμίες στον χώρο του κέντρου, αλλά παρά τα προβλήματα στην ανάπτυξη, κατάφερε κι έφερε τις γραμμές του κοντά, περιόρισε σημαντικά την πρωτοβουλία του Κρυονερίου και ισορρόπησε το παιχνίδι.
Στο 35’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μετά από δύο άτυχες προσπάθειες από «στημένα». Στην πρώτη, μετά από φάουλ και απόκρουση με υπερπροσπάθεια του Ντογκοτάρι, η μπάλλα βρήκε το δοκάρι, κι έφυγε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ δημιουργήθηκε πανικός. Η μπάλλα έφθασε στον Τσώκο, κι αυτός από κοντά ισοφάρισε (1-1).
Ο Σαρωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 40’, αλλά ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Κρυονερίου κατάφερε ν’ αποκρούσει το πλασέ του Κοέχλερ από πολύ καλή θέση.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, χωρίς σπουδαίες φάσεις. Το κέντρο ήταν φορτωμένο με παίκτες κι από τις δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο καμία να μπορεί να αναπτυχθεί σωστά και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η είσοδος του έμπειρου Ζερμπίνη, έδωσε μικρή πρωτοβουλία κινήσεων στο Κρυονέρι.
Παρ’ ότι όλα έδειχναν «ισοπαλία», έγινε ένα λάθος στο δεξί άκρο της άμυνας του Σαρωνικού, το οποίο εκμεταλλεύθηκε άψογα με σουτ ο Παπαντζίμας. Μετά την απόκρουση του Καραλή, η μπάλλα στρώθηκε στον επερχόμενο Μαμάκο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 85’. Στους πανηγυρισμούς απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κεφάλας, που καθόταν στον πάγκο αφού είχε αντικατασταθεί αλλά έτρεξε να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μακρής, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Θεοδωρίδης): Καραλής, Μαλατάνος, Χ. Παπαδόπουλος (76’ Θεοδωρίδης), Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Ναυπλιώτης, Κοέχλερ, Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου, Τοπάλογλου (46’ Χατζημιχαηλίδης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης (89’ Βλαχάκης), Σταθ. Κολώτας, Γκλιάτης, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Δημητρίου (58’ Ζερμπίνης), Χρυσικόπουλος, Κεφάλας (82’ Δ. Δεσύλλας), Παπαντζίμας, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money