Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-2



Φάση από τον αγώνα με πρωταγωνιστή τον Ντεντέους

Ο Κεραυνός Κερατέας νίκησε 2-1 τον γηπεδούχο Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας έδωσε το πρώτο φιλικό της παιχνίδι χθες 6/9. Σύμφωνα με τους τοπικούς ανταποκριτές, το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό, επειδή ο Ηρακλής (ειδικά στο β’ ημίχρονο) έχασε πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο ο Κεραυνός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και γενικά ικανοποίησε με την απόδοσή του.
Το σκορ άνοιξε (0-1) στο 6′ με ασύλληπτο σουτ του Σταμάτη, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή! Μετά το γκολ των φιλοξενουμένων, ο Ηρακλής Ψαχνών είχε καλή κυκλοφορία, πίεσε στο μισό γήπεδο τον Κεραυνό, αλλά το 0-1 παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο.
Με την έναρξη του β’ 45λέπτου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν από στημένη φάση. Στο 49′ ο Δούλος εκτέλεσε φάουλ συρτά και δυνατά, η μπάλλα κόντραρε σε σώματα, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Χαντζαρά (1-1).
Όμως, αντί η πλάστιγγα –με βάση τις ευκαιρίες– να γείρει στην πλευρά του Ηρακλή, εντέλει η ομάδα της Κερατέας με πέναλτυ πήρε εκ νέου το προβάδισμα (1-2), το οποίο διατήρησε μέχρι το φινάλε. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Σεΐντι στο 70′. Ευκαιρία είχε στο 76′ ο Ηρακλής, με δοκάρι του Μουτουσίδη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Αγριόδημος, Λυμπέρης, Δούλος, Ρόγκας, Μπαλόζι, Βέσελι, Ντέντης, Μάκο, Σενάι, Σηφάκης, Καρκασίνας. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Μπασινάς (γκολκήπερ), Μουτουσίδης, Αργυρίου, Γκίκας, Μπέκος, Κοτρώζος, Αποστόλου ενώ δοκιμάσθηκε κι ένας μαύρος ποδοσφαιριστής σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Βανγκέλι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Μαγγανάς, Ρώμας, Κατσίκης, Σταμάτης, Ντεντέους, Σεΐντι. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Τραϊτωράκης, Λιάγκης, Μπρότσι, Σιμιτζής, Ευφραιμίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money