Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ



Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη συγκέντρωση των παρατηρητών αγώνων από την αρμόδια Επιτροπή της Ένωσης. Στην Επιτροπή Παρατηρητών προΐστανται οι κ.κ. Βελτανιώτης και Αποστολίδης, με μέλη τους κ.κ. Δελαγραμμάτικα, Στεργίου και Παναγιωτίδη. Παρευρέθησαν μόνο 27 παρατηρητές (μόλις 2 καινούργιοι) από τον σύνολο των 52 συνολικά αναφερομένων ως ενεργών μελών του σώματος.
Παρουσία στην συγκέντρωση είχαν και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χρυσάφης και Φλαμπούρης.
Συζητήθηκε κι έγινε ενημέρωση για τον νέο κανονισμό της ΕΠΟ, που προβλέπει ηλικιακό κριτήριο (μέχρι 65 ετών) και ειπώθηκε ότι θα δοθεί χρονική ανοχή μέχρι την εφαρμογή του νέου καταστατικού της ΕΠΣΑΝΑ. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι οι επιβαλλόμενες τιμωρίες θα τίθενται κατ’ ιδίαν σε γνώση των ιδίων των παρατηρητών ενώ οι αμοιβές παραμένουν ίδιες με εκείνες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.
Στην ομιλία του ο κ. Αποστολίδης, τόνισε ότι «μπορεί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να μην υπάρχει αστυνομική κάλυψη, αλλά η έκθεση του παρατηρητή είναι πλέον ισχυρή όσο και το φύλλο αγώνος του διαιτητή», ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι υπάρχει έλλειψη ισχυρής εκπροσώπησης παρατηρητών από τον βορρά της ΕΠΣΑΝΑ. Συμφωνήθηκε να αναζητηθούν κι άλλοι, νέοι παρατηρητές αγώνων.

* Στο μεταξύ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Σταύρο Χρυσάφη, ο γνωστός κι έντιμος παράγοντας μας διαβεβαίωσε ότι δεν ασχολείται παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις ως παρατηρητής αγώνων ΕΠΟ, διότι δεν τον απασχολεί το οικονομικό μέρος της διαδικασίας αλλά η σωστή εκπροσώπηση της Ένωσης στις πανελλαδικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money