Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Α.Σ.



Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου συνεχίζει τις μεταγραφές και ενισχύει το δυναμικό του προκειμένου να δημιουργήσει σύνολο δυνατό, που θα «κτυπήσει» αδιαμφισβήτητα τον τίτλο στο νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Τελευταίο απόκτημα αποτελεί ο 21 ετών αμυντικός και χαφ Παναγιώτης Τσιούμας, ο οποίος είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις όταν (προ διετίας) αγωνίσθηκε πάλι με τα χρώματα της ομάδας του Μπογιατίου (είχε μεταγραφεί στην Τριγλία). Ο Τσιούμας αγωνίσθηκε στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου την σαιζόν του νταμπλ και γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον της ομάδας. Πριν μεταγραφεί στην Τριγλία, έπαιξε στην Καλλιθέα και τον Εθνικό Πειρ., προερχόμενος από τον Παθιακάκη και την Άνοιξη.
Μια ακόμη υπέρβαση ήταν η απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Δημήτρη Παντελή, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άλιμο. Ο Παντελής διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνισθεί κατά σειρά σε Παναθηναϊκό (2004-5), Κορωπί, Κέρκυρα, Θήβα, Ηράκλειο, Φωστήρα, Κεραυνό Κερατέας, Ζάκυνθο, Εθνικό Πειρ. και Ρούβα.

* Στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας, το Σάββατο 5/9, οι ερυθρόλευκοι του Αγ. Στεφάνου υποδέχθηκαν στο γήπεδό τους το Χαϊδάρι, το οποίο νίκησαν με 1-0. Το γκολ σημείωσε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (που κέρδισε ο Κ. Τσεβάς) στο 64’, ο Τσέλια. Ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι (30') σε σουτ του Ρόμπολα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής (45' Τσιούμας), Ιωσήπου, Αρκουμάνης, Κατσούγκρης, Χρ. Τσεβάς, Ρόμπολας (60' Βλάσσης), Π. Ντεντόπουλος (85' Μπάσολι), Τσέλια (80' Κονόμι), Κ. Τσεβάς (85' Κοσκινιώτης). Για διάφορους λόγους δεν αγωνίσθηκαν οι Χρ. Ντεντόπουλος, Μπερμπάντης, Μανωλόπουλος και Χασιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money