Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1–0



Δύσκολη αλλά νικηφόρο αρχή έκανε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, που «τα βρήκε σκούρα» γηπεδούχος με την Μάχη Μαραθώνος. Χρειάσθηκε να φθάσει το 90’ και να κερδίσει πέναλτυ ο Κ. Τσεβάς, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ορέστης Κατσούγκρης και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή του αγώνα να πιέσουν, αλλά παρότι διατήρησαν ελαφρά εδαφική υπεροχή, «δεν είχαν» την τελική προσπάθεια. Πάντως, στο 17' ο Π. Ντεντόπουλος είχε δοκάρι ενώ στο 27’ ακυρώθηκε γκολ του Τσιούμα ως οφ-σάιντ, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Η Μάχη έπαιξε αρκετά καλά, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, με οργανωμένες αντεπιθέσεις. Μάλιστα, μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 85’ όταν πλασέ του  Νταή έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Με λίγη περισσότερη προσοχή μπορούσε ακόμη και τη νίκη…
Διαιτητές: Δραγάτης – Γουργιώτης, Πολυχρονιάδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Καρπούζας): Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής (46' Χρ. Ντεντόπουλος), Ιωσήπου (40' λ.τρ. Μπερμπάντης), Κατσούγκρης, Αρκουμάνης, Τσιούμας (86' Σουσούνης), Ρόμπολας, Παν. Ντεντόπουλος, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΜΑΧΗ (Σκουβαράς): Παππάς, Καλλιακούδας, Αλ. Κοροβέσης, Βούσουλας, Σωτηριάδης (46' Χατζηεμμανουήλ), Καραλής, Καχόπουλος (85' Γρίβας), Νταής, Σένε, Μίχας, Παρούσος (77' Τσέλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money